335
Στην αστυνομία θα επιστρέψει η 25χρονη για νέα κατάθεση (φωτ. αρχείου) | INTIMENEWS

Επιμένει ξανά στα περί βιασμού η 25χρονη – «της έδωσαν ένα “χαρτί” και δεν το διάβασε» λέει ο δικηγόρος της

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 08:35
Στην αστυνομία θα επιστρέψει η 25χρονη για νέα κατάθεση (φωτ. αρχείου)
|INTIMENEWS

Επιμένει ξανά στα περί βιασμού η 25χρονη – «της έδωσαν ένα “χαρτί” και δεν το διάβασε» λέει ο δικηγόρος της

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2018, 08:35

Μια καταγγελθείσα απόπειρα βιασμού που αποδείχτηκε αυτοτραυματισμός και τώρα ξανά απόπειρα βιασμού! Η ιστορία της 25χρονης που κατήγγειλε ότι κάποιος επιχείρησε να τη βιάσει νωρίς ένα βράδυ της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή του Γκύζη, κοντά στο Πεδίον του Αρεως, μετρά τη δεύτερη ανατροπή της.

Αντιμετωπίζοντας πλέον η ίδια τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και παράνομης κινητοποίησης των Αρχών, αφού το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με συμπληρωματική κατάθεση δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού, αλλά αυτοτραυματίστηκε προκειμένου να αναβάλει τον γάμο της, επανήλθε στον αρχικό της ισχυρισμό.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Αντώνης Φούσης, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ, ότι η κοπέλα έλεγε την αλήθεια αρχικά και ως απόδειξη ανέφερε ότι την πιστεύουν και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ισχυρίστηκε δε ο κ. Φούσης ότι η 25χρονη δεν ανασκεύασε επειδή είχε υποπέσει σε αντιφάσεις στην αρχική της κατάθεση. «Της έδωσαν ένα χαρτί και το υπέγραψε χωρίς να το διαβάσει» είπε ο δικηγόρος ο οποίος προφανώς ανέλαβε την υπόθεσή της αφού η κοπέλα βρέθηκε αντιμέτωπη η ίδια με τη Δικαιοσύνη –αλλιώς θα το είχε διαβάσει εκείνος το «χαρτί».

Ενδιαφέρον έχει πλέον και η στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. αφού θα πρέπει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον δικηγόρο της 25χρονης για το επίμαχο «χαρτί» με την κατάθεσή της που ακύρωσε τον πρώτο ισχυρισμό περί απόπειρας βιασμού. Το βράδυ του Σαββάτου, ο ίδιος ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, είχε κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη» απόπειρα βιασμού.

Ο κ. Φούσης υποστήριξε ότι η κοπέλα βρισκόταν σε πανικό και είπε ότι νοσηλεύτηκε επί ημέρες. «Τα τραύματά της είναι τέτοια που δεν μπορεί να τα έκανε η ίδια στον εαυτό της» εξήγησε. Ωστόσο απέφυγε να επιβεβαιώσει και τον αρχικό ισχυρισμό της 25χρονης ότι τον επίδοξο βιαστή της τον περίμενε συνεργός με μοτοσικλέτα. Αυτός ο ισχυρισμός ήταν που είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών καθώς δεν συνηθίζεται να υπάρχουν συνεργοί σε τέτοιου είδους σεξουαλικά εγκλήματα. Ενα ακόμη κενό ήταν η απουσία μαρτύρων σε μια πολυσύχναστη περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση η κοπέλα αναμένεται εκ νέου στην ΕΛ.ΑΣ. για να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News