312
Περιπολικό στο Πεδίον του Αρεως. Η υπόθεση της 25χρονης προκάλεσε αντιδράσεις των περίοικων για την έλλειψη ασφάλειας. Ομως... | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πεδίον του Αρεως: Ο… βιασμός της 25χρονης ήταν αυτοτραυματισμός για να μη γίνει ο γάμος της

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2018, 21:00
Περιπολικό στο Πεδίον του Αρεως. Η υπόθεση της 25χρονης προκάλεσε αντιδράσεις των περίοικων για την έλλειψη ασφάλειας. Ομως...
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Πεδίον του Αρεως: Ο… βιασμός της 25χρονης ήταν αυτοτραυματισμός για να μη γίνει ο γάμος της

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2018, 21:00

Ηταν μια υπόθεση που γέμισε σελίδες εφημερίδων και πολλά λεπτά τηλεοπτικού χρόνιου στα δελτία ειδήσεων — υπηρετούσε, βλέπετε, την εικόνα περί αυξημένης εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Που υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι αυτή που περιέγραψε η 25χρονη η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, 8.30 το βράδυ στου Γκύζη, κοντά στο Πεδίον του Αρεως.

Τελικά δεν υπάρχει επίδοξος βιαστής, ούτε έγινε καμία επίθεση, όπως όλα δείχνουν. Ολα ήταν προϊόν της φαντασίας της νεαρής γυναίκας που στα μέσα της εβδομάδας παρουσιάστηκε ως θύμα και κατήγγειλε το περιστατικό, προκαλώντας αίσθηση.

Σύμφωνα με την αρχική της καταγγελία, ο άνδρας της επιτέθηκε ενώ εκείνη επέστρεφε το βράδυ από τη δουλειά, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να τη βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Τελικά, όπως είχε υποστηρίξει, κατάφερε να ξεφύγει ενώ εκείνος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε… συνεργός του.

Από την αρχή όμως υπήρχαν κενά και αντιφάσεις. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κάτι δεν πήγαινε καλά με τα όσα υποστήριξε η 25χρονη. Από τις κάμερες δεν εντοπίστηκε κανείς ύποπτος, ενώ μάρτυρες που να άκουσαν ή να είδαν κάτι δεν υπήρξαν και επίσης η αναφορά σε συνεργό ήταν ύποπτη καθώς δεν συνηθίζεται από δράστες σεξουαλικών επιθέσεων.

Ολα τα παραπάνω ήταν αρκετά για να απαιτηθούν περισσότερες εξηγήσεις… Αυτός ήταν ένας από τους λόγους κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και μετά από πιέσεις να απαντηθούν οι ίδιες ερωτήσεις, η κοπέλα φέρεται ότι παραδέχτηκε το ψέμα της.

Η 25χρονη παραδέχτηκε το Σάββατο πως μόνη της έπλασε την ιστορία της επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, αλλά και ότι αυτοτραυματίσθηκε με σουγιά, στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Σύμφωνα με το CNN.gr  η 25χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα όσα έκανε ήταν στην προσπάθειά της να αποφύγει το γάμο της. Ωστόσο για το ψέμα της θα βρεθεί η ίδια αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...