273
Η δήλωση Κουρουμπλή στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ την Πέμπτη | ΥouTube/ΕΡΤ

ΝΔ σε Τσίπρα: Διαγράψτε ξανά τον Κουρουμπλή!

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 12:12
Η δήλωση Κουρουμπλή στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ την Πέμπτη
|ΥouTube/ΕΡΤ

ΝΔ σε Τσίπρα: Διαγράψτε ξανά τον Κουρουμπλή!

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 12:12

Την εκ νέου διαγραφή του άρτι επανελθόντος στην Κοινοβουλευτικη Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αξιώνει η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δήλωση του βουλευτή και πρώην υπουργού την Πέμπτη στη δημόσια τηλεόραση ότι είναι υπερήφανος για τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που χρησιμοποίησε για τους βουλευτές της συμπολίτευσης – χαρακτηρισμός που, άλλωστε, του στοίχισε την πρώτη αποπομπή του από την ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαι υπερήφανος για την τοποθέτησή μου αυτή. Θα την κρίνει ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια συζήτησης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, προκαλώντας την αντίδραση του παριστάμενου στο πάνελ γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μαρινάκη, που έκανε λόγο για ντροπιαστική τοποθέτηση.

«Ο κ. Κουρουμπλής διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία “δολοφόνους” σε συζήτηση στη Βουλή», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση από το  Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Προ ημερών –υπενθυμίζεται– ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» και «σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, δήλωσε, απαντώντας στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους».

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...