217
|

ΝΔ: Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν απάντηση σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2020, 15:21

ΝΔ: Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν απάντηση σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2020, 15:21

Σε νέα της ανακοίνωση, με αφορμή όσα έγιναν την Τρίτη κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου και τη διάλυση της διαδήλωσης του ΚΚΕ από την ΕΛ.ΑΣ., η Νέα Δημοκρατία στηλιτεύει τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς και όσων –όπως χαρακτηριστικά αναφέρει– επένδυαν στο μπάχαλο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν τα γνωστά επεισόδια και οι καταστροφές από τους πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες στο κέντρο της Αθήνας.

«Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Εδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου», τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς που συνεχίζει:

«Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν. Εγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια» και «για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες».

«Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News