176
Γυναίκα με καρότσι κατευθύνεται προς την αγορά κοιτώντας και προς το πανό των vegan που γράφει «Να μην συνηθίσουμε τις γιορτές του θανάτου» | IntimeNews

«Να φάτε φακές»: H διαμαρτυρία των vegan στη Βαρβάκειο για την Τσικνοπέμπτη

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2019, 14:55
Γυναίκα με καρότσι κατευθύνεται προς την αγορά κοιτώντας και προς το πανό των vegan που γράφει «Να μην συνηθίσουμε τις γιορτές του θανάτου»
|IntimeNews

«Να φάτε φακές»: H διαμαρτυρία των vegan στη Βαρβάκειο για την Τσικνοπέμπτη

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2019, 14:55

Εκτός από τους λάτρεις του κρέατος που έσπευσαν στην Βαρβάκειο ελέω Τσικνοπέμπτης, στην Αγορά βρέθηκαν από νωρίς και μέλη vegan ακτιβιστικών οργανώσεων.

Η συγκέντρωση κατά της Τσικνοπέμπτης για την οποία κάλεσμα απηύθυνε η ομάδα «Δαμάλα FERA» μέσω ιστοσελίδας του αντεξουσιαστικού χώρου έγινε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, «για να μη συνηθίσουμε τις γιορτές του θανάτου».

Το ενημερωτικό φυλλάδιο

Αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα της διαμαρτυρίας με τους οργανωμένους να πετούν τρικάκια στα οποία, μεταξύ άλλων, καλούσαν τους πολίτες «να φάτε φακές».

Προτροπή με μία γενναία δόση χιούμορ

Στο σημείο μάλιστα βρέθηκε και αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα.

Αρκετοί πολίτες θέλησαν να διαβάσουν το ενημερωτικό φυλλάδιο των vegan

Οι αντιδράσεις των πελατών της Βαρβακείου είχαν μεγάλη ποικιλία καθώς κάποιοι σταματούσαν, διάβαζαν το ενημερωτικό υλικό και συζητούσαν με τους vegan ενώ άλλοι συνέχιζαν τα ψώνια τους γεμίζοντας τις σακούλες τους με κάθε λογής… κρεατικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...