323
Στιγμιότυπο από παλαιότερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Δράμας | INTIMEnews

Mητσοτάκης: Πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας ο Τσίπρας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 15:22
Στιγμιότυπο από παλαιότερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αστυνομικό Μέγαρο Δράμας
|INTIMEnews

Mητσοτάκης: Πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας ο Τσίπρας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 15:22

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό για τα περιστατικά βίας και ανομίας που πληθαίνουν με ανησυχητικό ρυθμό τον τελευταίο καιρό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

«Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι  μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος, αλλά και ο πρωθυπουργός  της βίας και της ανομίας» παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε την κυβέρνηση για προκλητική ανοχή έναντι της δράσης «αναρχικών παρακρατικών ομάδων».

Την ώρα -όπως υπογράμμισε- που η κυβέρνηση Τσίπρα δεν διώκει τις εν λόγω ομάδες, «ειδικά όταν πρόκειται για τις φιλικές της ‘συλλογικότητες’ και τους κάθε λογής Ρουβίκωνες, έχει παραδώσει ολόκληρες γειτονιές σε συμμορίες, έχει αφήσει τα πανεπιστήμιά μας να μετατραπούν σε γιάφκες και ορμητήρια παραβατικών ομάδων στο όνομα δήθεν της προστασίας του ασύλου».

Κάνοντας εξάλλου ειδική αναφορά στην επίθεση που δέχθηκε η κλούβα των ΜΑΤ με «βροχή» από μολότοφ έξω από το Φυσικό του ΑΠΘ, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ανοικτά για δολοφονική επίθεση και δεσμεύθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα στηρίξει την Αστυνομία και θα την αφήσει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της.

«Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Μίλησα σήμερα με τον επικεφαλής τους. Δεν του εξέφρασα απλά τη συμπαράστασή μου. Τον διαβεβαίωσα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την Αστυνομία. Και θα την αφήσει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό το μήνυμα θέλω να το ακούσουν όλες οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας» αναφέρει στη δήλωσή του ο αρχηγός της ΝΔ για να καταλήξει σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας:

«Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων. Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν.  Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες: θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσω τη νομιμότητα στη χώρα, ώστε να φέρουμε ξανά την ηρεμία στην καθημερινότητα και την αισιοδοξία σε κάθε έλληνα πολίτη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News