229
|

#ΜeToo από τους Φαρμακοποιούς της Αττικής και οργή για τον Τόνι Σφίνο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 12:01

#ΜeToo από τους Φαρμακοποιούς της Αττικής και οργή για τον Τόνι Σφίνο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 12:01

Η χαριτωμένη περσόνα που ακούει στο όνομα Τόνι Σφίνος εξασφάλισε ένα ακόμα συμβολαίο που για λίγο καιρό θα της προσφέρει μία σταθερή πηγή εσόδων και στο τελευταίο τηλεοπτικό επεισόδιο της εν λόγω συνεργασίας, o δημοφιλής entertainer εμφανίζεται ως φαρμακοποιός που «φροντίζει» μετά ιδιαιτέρας προσοχής μία καλλίγραμμη νεαρά με ατέλειωτα πόδια.

Εχοντας κρεμάσει την ταμπέλα «επιστρέφω αμέσως» στην πόρτα, αν και το φαρμακείο του διανυκτερεύει, δίνει -στα όρια του φετιχισμού- καταπαραϋντικά φιλάκια στα σημεία που… πονάει η κοπέλα, την ώρα που περιμένουν καρτερικά έξω από το κατάστημα οι… άμοιροι συνταξιούχοι.

Ενας εξ αυτών παρακολουθεί τη σπέσιαλ φροντίδα που προσφέρει ο φαρμακοποιός Τόνι Σφίνος στην ελαφρά ενδεδυμένη δεσποινίδα και λέει με παράπονο: «Όλοι ζούμε αλλά πώς ζούμε»!

Πέραν των αυθόρμητων χαρακτηρισμών για το επιμελώς γελοίο διαφημιστικό σποτ, η προβολή του από τηλεοπτικά κανάλια σε σχεδόν όλες τις ζώνες προγράμματος εξόργισε τη συμπαθή ομάδα των φαρμακοποιών.

Ως άλλοι ένθερμοι υποστηρικτές του κινήματος #MeToo, οι φαρμακοποιοί της Ατικής εξέφρασαν -δια επίσημης ανακοίνωσης με αποδέκτη το ΕΣΡ- την αγανάκτησή τους για την  «άθλια, σεξιστική και κυρίως προσβλητική για το γυναικείο φύλο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» διαφήμιση που όπως υπογράμμισαν, προσβάλλει ακόμα και την ίδια την επαγγελματική τους υπόσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, απείλησαν ότι  θα κινηθούν νομικά  κατά των εμπνευστών του σποτ και του πρωταγωνιστή του, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Τόνι Σφήνος μάλλον δεν θα ξαναδεί άλλους φαρμακοποιούς ανάμεσα στο κοινό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...