209
Ο Τζίμι Κίμελ καλεί την Στόρμι Ντάνιελς για την... αναγνώριση | Youtube

Οταν η Στόρμι κλήθηκε να αναγνωρίσει live το «μανιτάρι» του Τραμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 09:33
Ο Τζίμι Κίμελ καλεί την Στόρμι Ντάνιελς για την... αναγνώριση
|Youtube

Οταν η Στόρμι κλήθηκε να αναγνωρίσει live το «μανιτάρι» του Τραμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 09:33

Στο βιβλίο της «Full Disclosure» η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς περιγράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις σεξουαλικές της εμπειρίες με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ενα σημείο όμως από τη γλαφυρή της περιγραφή ξεχώρισε, με αποτέλεσμα να γραφτούν εντός και εκτός ΗΠΑ σελίδες επί σελίδων για το… μόριο του πλανητάρχη.

«Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη, αισθανόμουν ενοχλημένη που με γαμ…σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ», ήταν η χαρακτηριστική περιγραφή της Στόρμι που κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε όσους εντυπωσιάστηκαν από το… «μανιτάρι» του Τραμπ ήταν και ο διάσημος παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ που δεν έχασε την ευκαιρία και αξιοποίησε δεόντως την πληροφορία στη ζωντανή εκπομπή του.

Εχοντας απέναντί του στο πλατό τη Στόρμι Ντάνιελς, ο Κίμελ ζήτησε να τους φέρουν ένα δίσκο με ομοιώματα μανιταριών και την κάλεσε να «αναγνωρίσει» εκείνο του Τραμπ.

Σαν έτοιμη από καιρό η πορνοστάρ ζήτησε από τον παρουσιαστή να τοποθετήσει τα μανιτάρια στη σωστή θέση ώστε να γίνει σωστά η διαδικασία της αναγνώρισης.

Ποιο διάλεξε; Η συνέχεια επί της οθόνης στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...