190
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παραλαμβάνει τη δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος | Υπουργείο Υγείας

Δωρεά αξίας 97.000 ευρώ της Εκκλησίας στο ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 16:24
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παραλαμβάνει τη δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος
|Υπουργείο Υγείας

Δωρεά αξίας 97.000 ευρώ της Εκκλησίας στο ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 16:24

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παρέλαβε την Τετάρτη τη δωρεά της Εκκλησίας της Ελλάδος και συγκεκριμένα δέκα μόνιτορ και ένα κεντρικό σταθμό παρακολούθησης για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), συνολικού ύψους 97.000 ευρώ. Η δωρεά προορίζεται για το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Κατά την τελετή παράδοσης της δωρεάς, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας και την κυβέρνηση για την έγκαιρη λήψη μέτρων, που στάθηκε αφορμή να μην έχουμε χιλιάδες θύματα στην Ελλάδα.

«Παρακολουθούμε τον αγώνα σας και την δοκιμασία της Πατρίδας μας. Συμπαρασταθήκαμε όσο το δυνατόν και κάτω από δύσκολες και σκληρές για εμάς συνθήκες. Σας χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση για τα μέτρα που έλαβε τόσο έγκαιρα, ώστε να έχουμε στη χώρα μας όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα. Σήμερα, σας προσφέρουμε συμβολικά κάτι που ευχόμαστε να είναι χρήσιμο στα χέρια των ειδικών, των γιατρών, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών του έργου τους. Το κάνουμε με πολλή χαρά και συγκίνηση. Δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ανάγκης, αλλά είναι συμβολικό και δείχνει ότι είμαστε πλάι σας, σας σκεπτόμαστε και θέλουμε τη συνεργασία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...