262
O Kυριάκος Μητσοτάκης με γένια 3-4 ημερών στη συνάντηση της Τρίτης | ΙΝΤΙΜΕnews

Με νέο look o Κυριάκος Μητσοτάκης – Αφησε γένια

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 15:14
O Kυριάκος Μητσοτάκης με γένια 3-4 ημερών στη συνάντηση της Τρίτης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Με νέο look o Κυριάκος Μητσοτάκης – Αφησε γένια

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 15:14

Με νέο look εμφανίστηκε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αφήσει γένια  τριών – τεσσάρων ημερών, αλλάζοντας αισθητά την εικόνα με την οποία τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για μία προσωρινή αλλαγή – δοκιμή από τον κ. Μητσοτάκη ή κάτι πιο… μόνιμο στην εμφάνισή του.

308191308195308196308186

Η αλήθεια είναι, όπως αποκαλύπτει το Protagon, ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αλλαγή, ήταν πρακτικοί, τουλάχιστον στην αρχή…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στα Χανιά στο πατρικό σπίτι των καλοκαιρινών του διακοπών. Καθώς όμως βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες εργασίες συντήρησης του σπιτιού, το πρωί της Δευτέρας όταν πήγε στο μπάνιο για να ξυριστεί, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν ξυράφια.

Ετσι, επέστρεψε στην Αθήνα με ασυνήθιστη για τη δημόσια εικόνα του αξυρισιά και κατά τις συναντήσεις που είχε, σχεδόν απολογείτο για την εικόνα του.

Δεν έλειψαν ωστόσο και τα κολακευτικά σχόλια για το νέο του look.

Τελικά το καλοκαιρινό ανέμελο στυλ φάνηκε να του αρέσει, το κράτησε και έφθασε η συνάντηση της Τρίτης με τη Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων στα γραφεία της Πειραιώς, κατά την οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε με τη νέα του εμφάνιση.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια που εισέπραξε από τους συνεργάτες του στην Πειραιώς, τον έκαναν να το ξανασκεφθεί και να υιοθετήσει το νέο στυλ ακόμα και όταν εμφανίζεται με την επίσημη στολή: γραβάτα και κοστούμι. Θα το κρατήσει; Θα δείξει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...