158
Ασυγκράτητος ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στο σχόλιο του για την Ελλάδα ως παγκόσμιο leader στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης | Facebook

Καρανίκας θριαμβολογεί: Επιτέλους, η Ελλάδα παγκόσμια δύναμη στη φαρμακευτική κάνναβη

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 13:48
Ασυγκράτητος ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στο σχόλιο του για την Ελλάδα ως παγκόσμιο leader στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης
|Facebook

Καρανίκας θριαμβολογεί: Επιτέλους, η Ελλάδα παγκόσμια δύναμη στη φαρμακευτική κάνναβη

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2018, 13:48

Ο νόμος για τη φαρμακευτική κάνναβη δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού,  Νίκος Καρανίκας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημαδιακή αυτή ημέρα που αναβαθμίζει -όπως λέει- την Ελλάδα σε παγκόσμια δύναμη στον εν λόγω τομέα.

«Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε», έγραψε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στο Facebook, δίνοντας το σύνθημα  για τη νέα εποχή της χώρας ως παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης.

Προχωράμε!Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς .Η Ελλάδα με τον νόμο…

Geplaatst door Νίκος Καρανίκας op Dinsdag 17 juli 2018

Αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου τον περασμένο Μάρτιο, ο Νίκος Καρανίκας είχε χρησιμοποιήσει στον τότε διαδικτυακό χαιρετισμό του το γνωστό πια μότο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», συγχαίροντας τους κυβερνητικούς βουλευτές για την προσήλωσή τους στην κοινοβουλευτική διαδικασία έγκρισης του νόμου. Παράλληα εξέφραζε την αισιοδοξία του για την αποδαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...