236
H Aντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν | Reuters

Μαμά στα 46 της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 11:55
H Aντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν
|Reuters

Μαμά στα 46 της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 11:55

Μητέρα για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια έγινε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Στις 17 Αυγούστου η πάντα εντυπωσιακή Σλοβάκα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αράμ Οχανιάν, τον ζάμπλουτο αρμένο επιχειρηματία με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2014.

Il est bien au chaud le bébé ! Je mu dobre v teplúčku! #waitingforyou #expecting #pregnancy #pregnant #vradostnomocakavani #baby #firmamanstore @firmamanstore

A post shared by Adriana Karembeu (@adrianakarembeusklenarikova) on

Magnifique #bal de la #croixrouge hier soir à Monaco! Tres émue de la rencontre avec #Seal ! #croixrougemonegasque #cartier @croixrougemc collier @cartier robe #akris @akrisofficial

A post shared by Adriana Karembeu (@adrianakarembeusklenarikova) on

Encore quelques jours de patience avant de tenir mon bébé dans les bras ! este niekolko dni a budem držať bábätko v mojich rukách! #mum #mother #baby #philippedoignon @philippedoignon

A post shared by Adriana Karembeu (@adrianakarembeusklenarikova) on

Η Σκλεναρίκοβα είχε μείνει ξανά έγκυος αλλά είχε χάσει το μωρό της ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της κύησης. Τότε είχε σκεφτεί τη λύση της υιοθεσίας, τελικά όμως αποφάσισε να προσπαθήσει μία ακόμη φορά να αποκτήσει το δικό της παιδί.

Στις 17 Αυγούστου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό (όπου κατοικεί με τον σύζυγό της) τη μικρή Νίνα -όπως αποκάλυψε η ίδια ότι θα είναι το όνομα της νεογέννητης κορούλας της. Το  μωρό έχαιρε άκρας υγείας και ζύγιζε 3,285 κιλά.

Ευτυχισμένη, η μαμά Αντριάνα ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της μικρής στο Instagram. Στο βραχιολάκι που είναι περασμένο στο χέρι του μωρού είναι ευδιάκριτο και το όνομα που του έδωσαν οι γονείς τους: Νίνα Οχανιάν.

Μετά από 13χρόνια γάμου με τον Κριστιάν Καρεμπέ (νυν στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού) η Αντριάνα Σκλερανίκοβα χώρισε το 2011 με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και τρία χρόνια αργότερα είπε το «ναι» στον Οχανιάν.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό κύκλο στο δημαρχείο του Μονακό και έκτοτε το ζευγάρι ζει μεταξύ Μονακό και Μαρόκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...