310
|

Κοτζιάς: Πεθαμένος είναι ο Καμμένος και το κόμμα του

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 11:22

Κοτζιάς: Πεθαμένος είναι ο Καμμένος και το κόμμα του

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 11:22

Την Τετάρτη κάλεσε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να βγει και να αποδοκιμάσει δημοσίως τον κυβερνητικό του εταίρο για όσα είπε στη Βουλή περί μυστικής συμφωνίας με τον Ζόραν Ζάεφ.

Και την Πέμπτη ο Νίκος Κοτζιάς είχε πληρωμένη απάντηση για τον Πάνο Καμμένο και τη δήλωσή του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι νεκρή.

«Πεθαμένος είναι ο ίδιος πολιτικά και το κόμμα του», τόνισε χαρακτηριστικά ο τέως υπουργός των Εξωτερικών  μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.

Καμμένος: Παραιτούμαι από υπουργός αν…

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε και την Πέμπτη τις βαρύγδουπες δηλώσεις του για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι θα παραιτηθεί από υπουργός Αμυνας αν και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κύρωσής της στα Σκόπια.

«Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Κοτζιάς για τις επιθέσεις που δέχεται από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, για να συμπληρώσει:

«Σας θυμίζω ότι μία εκλογή πριν είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε».

«Εγώ», συνέχισε στον ίδιο επιθετικό τόνο ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω», «όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου».

Αλλά, «όπως του είπα», κατέληξε, «δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...