354
H φωτογραφία που έβαλε τέλος στις φήμες... | Twitter

Ο Μέσι Καταλανός με «ασφάλεια» 700 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2017, 14:33
H φωτογραφία που έβαλε τέλος στις φήμες...
|Twitter

Ο Μέσι Καταλανός με «ασφάλεια» 700 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2017, 14:33

Τα σενάρια ήταν πολλά, άλλωστε γέμιζαν πρωτοσέλιδα. Ο Λιονέλ Μέσι θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα όπου αντρώθηκε και μεγαλούργησε και θα πήγαινε στον πλειοδότη, κάποιον εμίρη, κάποιον που θησαυρίζει από το πετρέλαιο και τα χαλάει στις ακριβές μεταγραφές. Για τους οπαδούς της Μπάρτσα από την άλλη υπήρχε και ο εφιάλτης: ένα καλοκαίρι στις αρχές του 21ου αιώνα η μισητή Ρεάλ Μαδρίτης είχε σπάσει τη ρήτρα και είχε κάνει δικό της τον σπουδαίο Λουίς Φίγκο. Και όσο ο Μέσι δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του αυτό το πλέγμα ανησυχίας, οπαδικού τραύματος και φημολογίας πύκνωνε. Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι.

Η αγωνία των φίλων της Μπαρτσελόνα έληξε. Ο αστέρας της ομάδας θα είναι και ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν ο ίδιος θα κλείνει τα 34 χρόνια του.

Ο Αργεντινός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αυτό οριστικοποιήθηκε το Σάββατο με το νέο συμβόλαιο, που προφανώς είναι το τελευταίο «καλό» του – όταν θα λήγει θα έχει αρχίσει και η παρακμή, λόγω ηλικίας.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μπαρτσελόνα στους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου στα social media γνωστοποίησε την συμφωνία με τον Μέσι βάζοντας τέλος στις κακές γλώσσες που ήθελαν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη να σκέφτεται την φυγή του από την αγαπημένη του Μπάρτσα.

Τώρα, όποια ομάδα θέλει να αγοράσει τον Μέσι θα πρέπει να καταβάλει στους Μπλαουγκράνα το ποσό των 700 εκατ. ευρώ! Ναι, αυτή είναι η νέα ρήτρα που έχει για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Στην ανακοίνωση της, η Μπαρτσελόνα τονίζει πως: «το πρωί του Σαββάτου υπεγράφη το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, με διάρκεια μέχρι τη σεζόν 2020/21». Στο twitter, ο λογαριασμός της Μπάρτσα, έγραψε:

«Εκανε το ντεμπούτο του 4,788 ημέρες πριν. Εχει παίξει 602 παιχνίδια. Εχει σκοράρει 523 γκολ. Εχει κερδίσει 30 τρόπαια. Η ιστορία συνεχίζεται…»

Να πούμε εδώ ότι στο νέο συμβόλαιο μπήκε τόσο μεγάλη ρήτρα αφού μετά το πάθημα με τον Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη θέλουν να είναι καλυμμένοι…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...