392
Η Κάιλι Τζένερ σε μία από τις λαμπερές δημόσιες εμφανίσεις της | EPA

Κάιλι Τζένερ: Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην Iστορία

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 12:06
Η Κάιλι Τζένερ σε μία από τις λαμπερές δημόσιες εμφανίσεις της
|EPA

Κάιλι Τζένερ: Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην Iστορία

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 12:06

Με μία σειρά καλλυντικών και ένα… iPhone στο χέρι, η Κάιλι Τζένερ κατάφερε να μπει στο ελίτ κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη, και έγινε έτσι το νεότερο μέλος τους, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι είναι μέλος μίας από τις πιο πετυχημένες τηλε-ριάλιτι οικογένειες της Αμερικής, των Καρντάσιαν-Τζένερ και έχει μεγαλώσει, από το 2007, μπροστά στις κάμερες, που κρύβουν ελάχιστα από την προσωπική της ζωή.

Το Forbes ανακοίνωσε ότι η Κάιλι έγινε το μέλος νούμερο 2.057 της ομάδας των δισεκατομμυριούχων, χάρη στα κέρδη που αποκόμισε από τις πωλήσεις των καλλυντικών της εταιρείας της «Kylie Cosmetics», την οποία διευθύνει μέσω… του iPhone, με μόλις επτά άτομα προσωπικό και με τη βοήθεια της διάσημης μητέρας της Κρις Τζένερ. Πατέρας της είναι ο δεκαθλητής και ολυμπιονίκης στο Μόντρεαλ, Μπρους Τζένερ, ο οποίος, μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου, ονομάζεται Κέιτλιν Τζένερ. Είναι επίσης ετεροθαλής αδελφή των Κιμ, Κλόι και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Η Κρις Τζένερ, πρώτη από αριστερά, και οι κόρες της στο τηλε-ριάλιτι

Η Κάιλι σπάει πλέον το ρεκόρ του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδρυτή του Facebook, που έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 ετών. «Δεν περίμενα τίποτα από όλα αυτά, δεν είχα προβλέψει το μέλλον. Αλλά η αναγνώριση με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα», δήλωσε η Τζένερ στο Forbes.

Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει στον φακό έξω από την πρόσφατη τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Γκράμι στο Λος Αντζελες – EPA

Ο τζίρος της εταιρείας από τις πωλήσεις των καλλυντικών, έφτασε τα 320 εκατ. ευρώ, μόνο μέσα στο 2018, την τρίτη χρονιά από τότε που ιδρύθηκε. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων γίνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χειρίζεται με αριστοτεχνικό τρόπο. Στο Instagram, έχει 128 εκατ. ακόλουθους, τα τρία τέταρτα των οποίων είναι 18-24 ετών. Ο λογαριασμός της στο Snapchat είναι από τους δημοφιλέστερους στο μέσο, ενώ στο Twitter, ακολουθείται από 26,7 εκατ. άτομα. Εχει τόσο μεγάλη δύναμη στα social media, που όταν πέρυσι, έγραψε ότι «βαρέθηκε» το Snapchat, η αξία των μετοχών του μειώθηκε κατά ένα δισ. δολάρια.

Οταν λανσάρει τα νέα προϊόντα της σειράς, φροντίζει να προειδοποιήσει το αγοραστικό κοινό της ότι διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες, κάτι που συχνά προκαλεί το μπλοκάρισμα του site που τα πουλάει, από τις εκατομμύρια επισκέψεις. Φυσικά έτσι, καταφέρνει πάντα να ξεπουλήσει και λίγες μέρες αργότερα, διατίθενται ξανά προς πώληση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...