475
Η 57χρονη  σήμερα Κορίνα Λάρσεν καταγγέλλει ότι, μέσω μιας ομάδας που δημιούργησε στο what’s app, ο έκπτωτος μονάρχης επιχείρησε να διαστρεβλώσει τη γνώμη του γιου και της κόρης της για τη μητέρα τους | CreativeProtagon

«Καίει» τον Χουάν Κάρλος η πρώην ερωμένη

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 18:41
Η 57χρονη  σήμερα Κορίνα Λάρσεν καταγγέλλει ότι, μέσω μιας ομάδας που δημιούργησε στο what’s app, ο έκπτωτος μονάρχης επιχείρησε να διαστρεβλώσει τη γνώμη του γιου και της κόρης της για τη μητέρα τους
|CreativeProtagon

«Καίει» τον Χουάν Κάρλος η πρώην ερωμένη

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 18:41

Η Κορίνα Λάρσεν, πρώην ερωμένη του ισπανού πρώην μονάρχη Χουάν Κάρλος, συνεχίζει να αναστατώνει τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, η ίδια ισχυρίζεται στο podcast της πως ο έκπτωτος μονάρχης είχε δημιουργήσει ένα γκρουπ, μια ομάδα συζητήσεων στο what’s app, στο οποίο μέλη ήταν οι δύο πρώην σύζυγοί της και τα παιδιά της, με στόχο να επιχειρήσει να στρέψει τα παιδιά της εναντίον της.

Συγκεκριμένα, η 57χρονη  σήμερα Κορίνα καταγγέλλει ότι η εν λόγω ομάδα στο what’s app ονομαζόταν «The Pride», δηλαδή «Υπερηφάνεια» και τη χρησιμοποίησε ο έκπτωτος μονάρχης το 2016, προκειμένου να προσπαθήσει να διαστρεβλώσει τη γνώμη του γιου και της κόρης της για τη μητέρα τους.

Μάλιστα, η Λάρσεν υποστηρίζει στο podcast της ότι ο Χουάν Κάρλος επιχείρησε να στρέψει εναντίον της ακόμα και τους φίλους της, τις κοινωνικές επαφές της αλλά και πελάτες της, των οποίων τους τηλεφωνικούς αριθμούς βρήκε και καταχώρισε στο γκρουπ, στέλνοντάς τους συνεχώς μηνύματα κατά της πρώην ερωμένης του. Σε κάποια από αυτά, μάλιστα, την αποκαλούσε «κλέφτρα».

«Τους έλεγε ότι είμαι κλέφτρα, αναξιόπιστη και άπιστη», λέει η ίδια. «Επιχείρησε να με απομονώσει. Αυτό για εμένα ήταν απλώς καταστροφικό». Οπως εξηγεί, επίσης, η γερμανοδανή επιχειρηματίας, «ο γιος της ήταν τότε μόλις 14 ετών και θα επηρεαζόταν σοβαρά από όλα αυτά τα ψέματα, αν μάθαινε ότι η μητέρα του χαρακτηριζόταν “ψεύτρα” και “κλέφτρα”».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην ερωμένη του βασιλιά Κορίνα Λάρσεν υπέβαλε μήνυση στο Λονδίνο για την παρενόχληση και τις απειλές που δεχόταν, τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες όσο και από τον ίδιο τον πρώην βασιλιά, μετά τη διακοπή της σχέσης τους, το 2012. Ο λόγος των απειλών δεν ήταν άλλος από τα 65 εκατ. ευρώ που ο πρώην μονάρχης τής είχε χαρίσει και της ζητούσε να επιστρέψει, κάτι που εκείνη αρνούνταν πεισματικά να κάνει. Η Κορίνα, η οποία δημοσιοποιεί στο podcast της πλήθος στοιχείων και φωτογραφιών για την περίοδο της σχέσης τους (2006-2012), ισχυρίζεται ότι το κάνει για να προστατευθεί.

Δικαστήριο του Λονδίνου δικαιολόγησε πριν από λίγες ημέρες την παρενόχληση της Κορίνα Λάρσεν από τις ισπανικές μυστικές υπηρεσίες (CNI) και τον Χουάν Κάρλος μεταξύ των ετών 2012 και 2014 ως «κρατικές πράξεις που υπόκεινται σε ασυλία». Επομένως, το βρετανικό δικαστήριο χορήγησε ασυλία στον επίτιμο βασιλιά της Ισπανίας, στη μήνυση εναντίον του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την υποτιθέμενη παρενόχληση της πρώην ερωμένης του, Κορίνα Λάρσεν.

Η βρετανική Δικαιοσύνη αναγνωρίζει, έτσι, την έφεση που άσκησε ο επίτιμος βασιλιάς, για να δικαιολογήσει ότι οι ενέργειές του μεταξύ Απριλίου 2012 και Ιουνίου 2014 δεν ανήκαν στην ιδιωτική σφαίρα, επομένως είναι σκόπιμο να του χορηγηθεί ασυλία.

Κάτι τέτοιο δεν εμποδίζει τη διεξαγωγή δίκης στα μέσα του 2023, όπου θα κριθούν όσα συνέβησαν μετά την παραίτηση του μονάρχη το 2014, γεγονός που οι συνήγοροι υπεράσπισης της Κορίνας έχουν εκτιμήσει θετικά. Επομένως, οι πολύ σοβαρές κατηγορίες για παρενόχληση θα εξεταστούν λεπτομερώς όταν γίνει η νέα δίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...