• «Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση» - Ο Κωστής Χατζηδάκης και ένα κοριτσάκι στην καλύτερη στιγμή του συνεδρίου της ΝΔ

    Κάποτε είχαμε το θρυλικό «κοριτσάκι της Αλλαγής», τη μικρή Γιάννα Βελισσαρίδου, που είχε γίνει η προεκλογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ το 1985 και είχε πρωταγωνιστήσει και στην προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου στο Σύνταγμα, δίνοντάς του λουλούδια. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να έχουμε το κοριτσάκι της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το 15ο συνέδριο της ΝΔ, στο Ζάππειο, μας προσέφερε ένα όντως πολύ γλυκό στιγμιότυπο —με πρωταγωνίστρια μια τρισχαριτωμένη μικρούλα, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωστή Χατζηδάκη, υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και αντιπρόεδρο της.

     

    Ήταν κατά τη διάρκεια της πολύ σημαντικής  ομιλίας του κ. Χατζηδάκη το Σάββατο, όταν η μικρή έκλεψε την παράσταση. Την ώρα που ο πρώτος τη τάξει υπουργός της κυβέρνησης εξηγούσε ότι οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει πενταπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από το μέσο όρο της Ευρωζώνης και το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης της ανεργίας, χρειάστηκε να γυρίσει προς την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε μαζί του το κοριτσάκι, που στο μεταξύ είχε αποσπάσει την προσοχή των συνέδρων.

     

    «Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση», φώναξε, χαμογελώντας ο κ. Χατζηδάκης,  προς το κοριτσάκι που φορούσε και διαπίστευση του συνεδρίου.

     

    Το κοριτσάκι ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο στον υπουργό και όταν εκείνος τη ρώτησε: «Μπορώ να συνεχίσω, με την άδειά σου;» εκείνη έκανε ένα θετικό νεύμα, δίνοντάς του και πάλι τον λόγο.

     

    Ο κ. Χατζηδάκης συνέχισε την ομιλία του, ωστόσο, λίγο αργότερα διέκοψε και πάλι. Απευθύνθηκε ξανά στο κοριτσάκι για να της πει: «Περισσότερο από όλα, μου αρέσει το τσαντάκι σου».

    [απολαύστε υπεύθυνα (από το 7:10 του βίντεο της ομιλίας του κ. Χατζηδάκη)]

  • Και ο Πίνατ με κάρτα του συνεδρίου της ΝΔ

    Αν στο 15ο συνέδριο της ΝΔ —πανηγυρικό, δίχως αμφιβολία, τόσο εν όψει ευρωεκλογών όσο και λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος— έπρεπε να είναι όλοι παρόντες (και ήταν), τότε δεν θα μπορούσε να λείψει και ο περίφημος Πίνατ, ο σκύλος που έχει υιοθετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και κάποια χρόνια στο Μέγαρο Μαξίμου.

     

    Μάλιστα, σε μια ανάρτησή του στα social media, το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τον ημίαιμο Πίνατ με διαπίστευση του συνεδρίου.




text
  • Εντάξει, θα κάνει μία εκκαθάριση το Ισραήλ, αλλά η Ευρώπη θα βλέπει Eurovision


    8 Μαΐου 2024, 12:18