• Ο Νίκος Φίλης καλεί τους μαθητές σε αποχή από τα τηλεμαθήματα για να χαρούν το χιόνι!

    Ο «Ανένδοτος» του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται σε κάθε πεδίο αντιπολίτευσης, ακόμα και σε ένα χιονισμένο πεδίο. Ο Νίκος Φίλης, βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Παιδείας, κάλεσε τα παιδιά των σχολείων της Αττικής –για τα οποία υπάρχει η υποχρέωση της τηλεκπαίδευσης καθώς τα σχολεία είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας «Barbara»– σε αποχή, για να απολαύσουν το χιόνι!

     

    Ο κ. Φίλης μάλιστα, υποστήριξε ότι η τηλεκπαίδευση για την ημέρα που είναι κλειστά τα σχολεία λόγω της «Barbara» δεν είναι μια αναγκαιότητα, αλλά «την επιβάλλουν αυτοί που γεννήθηκαν και έζησαν ως γέροι και μάλλον επιθυμούν το ίδιο για τα παιδιά μας».

     

    Οχι ότι ο κ. Φίλης, ο οποίος έχει διατελέσει και υπ. Παιδείας, δεν έχει κάποια δίκια –«να υπάρχει και λίγη σοβαρότητα: οι εκπαιδευτικοί είναι αδύνατον να προετοιμάσουν σε ένα απόγευμα πραγματικό μάθημα τηλεκπαίδευσης, που είναι τόσο διαφορετικό από το μάθημα της τάξης. Κι όμως, τους το επιβάλλει Κυριακή απόγευμα η υπουργός! Αποκλειστικά και μόνο για λόγους εντυπώσεων!» ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση– αλλά σε κάθε περίπτωση το κάλεσμα σε αποχή από τα τηλεμαθήματα δείχνει ότι μπορεί να έχεις βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από την κατάληψη, αλλά όχι την κατάληψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Η ανάρτηση του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η ακόλουθη [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Οταν ο Σπίρτζης απειλεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «επαναφέρει» τη Δημοκρατία «είτε με το καλό είτε με το άγριο»

    Βέβαια, μπροστά στις απειλές του Χρήστου Σπίρτζη, βουλευτή Ανατ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτροπές του Νίκου Φίλη είναι απλώς χιονόμπαλες μπροστά σε φυσεκλίκια.

     

    Διότι ο κ. Σπίρτζης δεν είχε πρόβλημα, σε ομιλία του σε κομματική οργάνωση της Πεντέλης, να απειλήσει ότι: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο».

     

    Ποια «Δημοκρατία» επαναφέρεται με το «άγριο», δεν εξήγησε ο κ. Σπίρτζης, αλλά μπορεί κανείς να εικάσει ότι στο μυαλό του και στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν και άγριες καταστάσεις. Και μπορεί να θυμηθεί κανείς ότι και κάποιοι άλλοι ήθελαν να επιβάλουν με άγριο τρόπο αυτό που είχαν στο νου τους για την ελληνική Δημοκρατία –αλλά τότε βέβαια θα κατηγορηθεί ότι υιοθετεί τη θεωρία των «δύο άκρων» που δεν υπάρχει, που εξισώνει θύτες και θύματα και άλλα δακρύβρεχτα.

     

    Τέλος πάντων, αξίζει κανείς να δει το βίντεο για να ξέρει τι μας περιμένει. [απολαύστε υπεύθυνα]

    Η ΝΔ πάντως αντέδρασε και ανέφερε σε σχόλιό της:

     

    «Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: “Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο”. Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την “πρώτη φορά”».

  • Ο Ανδρουλάκης μαγείρεψε για την κοινωνική κουζίνα «Ο Αλλος Ανθρωπος»

    Στο μεταξύ, στο σύμπαν της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης πέρασε την Κυριακή του στον Κεραμεικό –κάνοντας ασκήσεις κοινωνικού ακτιβισμού.

     

    Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμμετείχε στη δράση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος» και βοήθησε στην παρασκευή του μεσημεριανού γεύματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

     

    Αξιέπαινη η ενέργεια του κ. Ανδρουλάκη, έστω και αν ακροβατεί ανάμεσα στον υψηλό πολιτικό συμβολισμό και στο επικοινωνιακό παιχνίδι μιας προεκλογικής εκστρατείας.

     




text
  • Η Ρωσία κατηγορεί τον Κασπάροφ για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης. Λογικό με τόσους ίππους και αξιωματικούς…


    25 Απριλίου 2024, 19:08