• Γιατί ο Αδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι ο Πολάκης πίνει πολλή τσικουδιά

    Στο ημερήσιο δελτίο δραστηριότητας Αδωνι Γεωργιάδη, πέρα από τις πολύ σημαντικές επαφές του στο Νταβός, υπήρξε και ένας ακόμη διακτυακός καβγάς με τον Παύλο Πολάκη, τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο ο υπουργός Ανάπτυξης έχει μια χρόνια, σχεδόν ρουτινιάρικη αντιπαράθεση.

     

    Αφορμή για τη νέα ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter ήταν μια ανάρτηση του κ. Πολάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων γλαφυρών –όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 35% και η ΝΔ κάτω από το 30%– υποστήριξε ότι ο πολιτευτής και protegé του κ. Γεωργιάδη, Σταμάτης Πούλης, δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ στη Δυτική Αττική.

     

    Αυτό μάλλον κινητοποίησε τα αντανακλαστικά του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος απάντησε με ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον πρώην αν. υπουργό Υγείας, εγκαλώντας τον για το ότι πίνει πολύ και ξέχασε άλλα στοιχεία της πολιτικής επικαιρότητας, όπως τις αποκαλύψεις για τα λεφτά του Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τα SMS του Νίκου Παππά.

    Πέρα από το λάθος –το σωστό είναι «πολλή» τσικουδιά και όχι «πολύ»– ο κ. Γεωργιάδης υπερασπίστηκε και τον κ. Πούλη, υπενθυμίζοντας στον κ. Πολάκη ότι και για τις εκλογές του 2019 έλεγε ότι ο συγκεκριμένος δεν θα είναι υποψήφιος της ΝΔ αλλά «στο τέλος μία χαρά υποψήφιος ήταν και φυσικά και τώρα πρέπει να είναι. Σιγά μην καθορίσεις εσύ τα δικά μας ψηφοδέλτια», του τόνισε.

     

    Για την Ιστορία, το 2019 ο κ. Πούλης κατετάγη τέταρτος και είναι πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Δυτική Αττική. Και τώρα έχει προαναγγείλει για τις 6 Φεβρουαρίου μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην «Αίγλη» στα Μέγαρα, όπου το παρών θα δώσει φυσικά ο κ. Γεωργιάδης…

  • Ο Ιάσονας Πιπίνης υποψήφιος της ΝΔ στη Λέσβο

    Τον θυμάστε τον Ιάσονα Πιπίνη, έτσι δεν είναι; Τον ελληνοπερουβιανό διακεκριμένο δημοσιογράφο άλλοτε του Mega, του ΣΚΑΪ και του «Ελεύθερου Τύπου», που ήξερε καλά τα της Λατινικής Αμερικής –αν και μεταξύ άλλων «προφήτευσε» τον θρίαμβο του Χουάν Γκουαϊντό και την πτώση του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα– και διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ως ειδικός σύμβουλος για θέματα της περιοχής ενδιαφέροντός του;

     

    Ο κ. Πιπίνης λοιπόν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία, στον νομό Λέσβου. Το γνωστοποίησε ο ίδιος μετά από συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας, σε ανάρτησή του στο Facebook, ότι υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό πως «ο Μεσότοπος Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “μερακλήδες” και εργατικοί!».

     

    Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον 44χρονο κ. Πιπίνη, καθώς πάντα είναι ευχάριστο νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι να δοκιμάζονται στην αρένα της πολιτικής. Και να πούμε ότι στις εκλογές του 2019, η ΝΔ πήρε στη Λέσβο μία έδρα, την οποία κατέλαβε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, νυν αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

  • Ο Μπούρας της ΝΔ θεωρεί τη fake γουρουνοπούλα ζήτημα Δημοκρατίας

    Εχουν πάντως και οι ήδη εκλεγμένοι της ΝΔ τα βάσανά τους. Ο Θανάσης Μπούρας για παράδειγμα, βουλευτής Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος ως Αθανάσιος είχε την Τετάρτη την ονομαστική του εορτή. Και επειδή έρχονται εκλογές είπε να προσκαλέσει φίλους και ψηφοφόρους στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα» για να το γιορτάσουν.

     

    Μόνο που κάποιοι πονηροί πήραν την ανοιχτή πρόσκληση που είχε κυκλοφορήσει το γραφείο του κ. Μπούρα και προσέθεσαν ότι οι προσκεκλημένοι, πέρα από την ευκαιρία να δουν και ενδεχομένως να αγγίξουν τον βουλευτή, θα μπορούν να απολαύσουν γουρουνοπούλα με 11 ευρώ.

    Το αποτέλεσμα ήταν να σπεύσουν στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα» περίπου 2.000 άτομα, τα οποία εκτός από τον κ. Μπούρα, έψαχναν και τη γουρουνοπούλα –και μετά έψαχναν τον κ. Μπούρα για να διαμαρτυρηθούν.

     

    Ο κ. Μπούρας, βουλευτής της ΝΔ από το 2000 και πρώτος σε σταυρούς στη Δυτική Αττική το 2019, μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τι συνέβη:

     

    «Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω. Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτή την πρόσκληση. Η πρόσκλησή μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο» είπε ο κ. Μπούρας, σημειώνοντας προς όσους πίστεψαν πως είναι αληθινή η αναφορά στη γουρνοπούλα και στη χρέωση των ψηφοφόρων πως ούτε ο χώρος δεν προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

    Ο κ. Μπούρας προσέθεσε πως «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και τη Δημοκρατία».

     

    Μάθαμε λοιπόν ότι για τον κ. Μπούρα το θέμα της fake γουρουνοπούλας είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Είναι ο ίδιος κ. Μπούρας που είναι πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων και των Βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων, που έβλεπε το «πόθεν έσχες» του Ανδρέα Πάτση και έλεγε ότι είναι εντάξει…




text
  • Εκτός Μαξίμου Παπασταύρου και Μπρατάκος για το ποτό με τον Ευ. Μαρινάκη. Γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό


    28 Μαρτίου 2024, 19:53