• Ο Τσίπρας στην Τσιμτσιλή και η -φυσικά εντελώς τυχαία- αγκαλιά με το κανίς του Παπανώτα

    Στον έρωτα, στον πόλεμο και στις εκλογές όλα επιτρέπονται. Σε μια απόδειξη ότι δεν υπάρχουν όρια στο πολιτικό μάρκετινγκ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο εμφανίστηκε στη lifestyle εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha για να αρχίσει να διαφημίζει την οικογενειακή του ζωή –από τον έρωτά του για την Μπέτυ Μπαζιάνα, μέχρι τα παιδιά τους– αλλά φρόντισε να πάρει αγκαλιά και ένα σκυλάκι που όλως τυχαίως έτρεξε στην αγκαλιά του!

     

    Τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην εκπομπή της πρωινής ζώνης του Alpha μπορείτε να τα διαβάσετε αλλού στο Protagon. Εδώ θα σταθούμε στο συμβάν με το σκυλάκι που ναι μεν συνέθεσε μερικά αστεία πλάνα από το έργο «Ενας ριζοσπάστης με κανίς», αλλά σε όρους πολιτικής επικοινωνίας προσέφερε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την απαραίτητη ταύτιση με το κοινό της συγκεκριμένης εκπομπής –εκτός ίσως από εκείνους που είναι cat persons και θα ήθελαν να τον δουν αν τολμά να πάρει στην αγκαλιά του μια γάτα.

    Η σκηνοθεσία είναι η εξής:

    Ο κ. Τσίπρας συνομιλεί με την κυρία Τσιμτσιλή, όταν ξαφνικά το κανίς που λέγεται «Πάτσα» και είναι το κατοικίδιο του Δημήτρη Παπανώτα, συνεργάτη της παρουσιάστριας, και τόση ώρα βρίσκοταν στα παρασκήνια, ξέφυγε από τον έλεγχο του αφεντικού του και εισέβαλε στο πλατώ.

    Η «Πάτσα» δεν πήγε προς την κυρία Τσιμτσιλή αλλά κατευθύνθηκε προς τον κ. Τσίπρα.

    «Είναι η Πάτσα, το σκυλάκι του Παπανώτα και σας έχει αδυναμία» ανέφερε χαρούμενη η παρουσιάστρια, για να συμπληρώσει: «Η Πάτσα είναι πρωταγωνίστρια και ξέρει πάντα πού πάει».

    Και τότε ο κ. Τσίπρας αποκρίνεται γελώντας: «Δεν είναι τυχαίο, παιδιά». Για να προσθέσει, λέγοντας πως έχει ένα ίδιο σκυλάκι, κανελί, την Κάρμεν.

    Σίγουρα, δεν είναι τυχαίο…

     

  • Τι συμβαίνει όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης λέει ότι η καμπάνια του έχει «πραγματικά» ανάψει

    Σε ένα άλλο κεφάλαιο πολιτικού μάρκετινγκ, αξίζει κανείς να σταθεί στην καμπάνια του Αδωνι Γεωργιάδη, υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και έχει βάλει δύο στόχους: να βγει αυτή τη φορά πρώτος σε σταυρούς ξεπερνώντας τον Κωστή Χατζηδάκη και να βγάλει βουλευτή τον πιστό του αναπληρωτή Νίκο Παπαθανάση.

    Την Τρίτη, λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης μας ενημέρωσε μέσω –τι άλλο;– Twitter ότι η εκστρατεία του έχει «πραγματικά» ανάψει και δεν προλαβαίνει πια να τα αναρτά όλα στα social media, αλλά επιλεγμένα στιγμιότυπα.

    Από αυτά τα στιγμιότυπα, πέρα από φωτογραφικά πειστήρια του πολιτικού bromance με τον κ. Παπαθανάση, τον ασπασμό του υπουργού στο λείψανο του Αγίου Γεωργίου στην Αγία Μαρίνα Εκάλης και τις αμέτρητες πόζες με ψηφοφόρους, ξεχωρίζει κανείς την εικόνα με τον Γιώργο Πατούλη, περιφερειάρχη Αττικής.

    Οχι μόνο για το στοργικό άγγιγμα του κ. Γεωργιάδη στον κ. Πατούλη, αλλά και για το εκκεντρικό σακάκι του περιφερειάρχη.

    Κατά τα άλλα, όρεξη να έχει κανείς να χαζεύει φωτογραφίες και αναρτήσεις του κ. Γεωργιάδη που τάχα μου δεν προλαβαίνει.

     

  • Η Εύη Βατίδου υποψήφια βουλευτής στο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

    Μια που βρισκόμαστε πια στις παρυφές της πολιτικής λογικής, να πούμε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η παλιά πολιτευτής της ΝΔ που έπειτα συνέπραξε με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά μετά χώρισαν, όταν ο τελευταίος πήγε στο κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, όχι μόνο έφτιαξε κόμμα, το «ΠΑΤΡΙΔΑ», αλλά βρήκε και το πρώτο της σελέμπριτι για τα ψηφοδέλτια!

    Πρόκειται για την κάποτε σταρ των καλλιστείων και έπειτα σύζυγο του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και τωρα νυν πολιτικό, Εύη Βατίδου, η οποία θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθηνών.

    Η ειρωνεία –μία από τις ειρωνείες δηλαδή– είναι ότι η Β’ Αθηνών δεν υπάρχει πια –από τις προηγούμενες εκλογές έχει σπάσει σε τρεις περιφέρειες (Δυτικός, Βόρειος και Νότιος Τομέας), επομένως δεν ξέρουμε ακριβώς πού θα είναι υποψήφια η κυρία Βατίδου. Εκτός και αν είναι και στις τρεις.




text
  • Τώρα ο Πολάκης θα μας πει πώς θα βγάλουμε το εμβόλιο από μέσα μας


    10 Μαΐου 2024, 19:42