• Οταν ο Τζιτζικώστας συνάντησε (και) τον Τζέισον Στέιθαμ

    Μια χολιγουντιανή διασημότητα είναι πλέον ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και άλλοτε υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ –άλλωστε τι είναι η πολιτική αν όχι και λίγη, ή πολλή, ηθοποιΐα;

     

    Λίγες εβδομάδες αφότου έφαγε σουτζουκάκια με τον φημισμένο Αμερικανοκουβανό Αντι Γκαρσία, ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε και με τον διάσημο εγγλέζο ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ –και οι δύο (οι Γκαρσία και Στέιθαμ) πρωταγωνιστές των «Αναλώσιμων 4», της τέταρτης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «The Expendables», η οποία ως γνωστόν γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη.

     

    Καθώς ο Τζέισον Στέιθαμ είναι super fit και δύσκολο να υποκύψει στον πειρασμό των λιχουδιών της «Διαγωνίου», αυτή τη φορά η συνάντηση έγινε στο πλατό της ταινίας. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπου έδειξε και τις δικές του αρετές στον χώρο του θεάματος –χαμόγελο, πόζα, γροθιά.

     

  • Ο Χρυσόγονος λέει ότι ο Ανδρουλάκης είναι μια «καινούργια ελπίδα» - και ότι ο Τσίπρας έχει παλιώσει

    Θυμάστε που λέγαμε ότι ο Κώστας Χρυσόγονος, συνταγματολόγος και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η πρώτη «μεταγραφή» του Νίκου Ανδρουλάκη στο Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ, δημοκρατική παράταξη κ.λπ.);

     

    Λοιπόν ο κ. Χρυσόγονος –ο οποίος κάποτε είχε συμβολίσει τρόπον τινά την πρώτη στροφή του Αλέξη Τσίπρα στη σοσιαλδημοκρατία καθώς ήταν αυτό που κάποιοι ονειρεύονταν ως «σοβαρό» ΣΥΡΙΖΑ– έγραψε άρθρο στα «Νέα»,  περιγράφοντας τον κ. Ανδρουλάκη ως «καινούργια ελπίδα» και παράλληλα τον κ. Τσίπρα ως έναν ξεπερασμένο πολιτικό:

     

    «Το χειρότερο είναι ότι ο νέος σε ηλικία πρόεδρός του μοιάζει ολοένα και πιο παλιός από πολιτική άποψη, περιβάλλεται από αυλοκόλακες και ανέχεται προσπάθειες υπονόμευσης εκ των έσω εναντίον όσων πρώην υπουργών διαθέτουν ένα έστω ελαφρώς διακριτό πολιτικό στίγμα», έγραψε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσόγονος.

     

    Σε άλλο σημείο του κειμένου του, ο τέως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Η εκλογή με μεγάλη πλειοψηφία ενός νέου και πολιτικά άφθαρτου προσώπου όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ηγεσία του τρίτου σε εκλογική δύναμη κόμματος δρομολογεί μια καινούργια ελπίδα για τη χώρα. Οι πρώτες μετεκλογικές δημοσκοπήσεις αφήνουν να εννοηθεί ότι η κοινωνία αρχίζει να ξανασκέφτεται τις βασικές πολιτικές της επιλογές, σε αντίθεση προς τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, όπου το πολιτικό σκηνικό φαινόταν να είναι παγιωμένο».

  • Μια τυχαία συνάντηση Ανδρουλάκη - Μητσοτάκη στη Βουλή

    Μια που αναφέραμε τα του Κινήματος Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ, δημοκρατική παράταξη κ.λπ.), να πούμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκαν τελικά τυχαία και τα είπαν στα όρθια.

     

    Την προηγούμενη Κυριακή, ο Πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει να συγχαρεί τον κ. Ανδρουλάκη για την εκλογή του στην αρχηγία του ΚΙΝΑΛ και μάλιστα του είχε απευθύνει πρόσκληση να συναντηθούν διά ζώσης. Συναντήθηκαν όντως διά ζώσης το Σάββατο στη Βουλή κατά τύχη.

     

    Μετά το τέλος της ομιλίας του, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών προκειμένου να τους ευχηθεί για τις γιορτές. Εκεί όμως συνάντησε στην είσοδο τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος είχε νωρίτερα μιλήσει στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ και είχε επίσης πάει να μιλήσει με τους δημοσιογράφους.

    Σύμφωνα με όσα γράφηκαν, οι δυο τους δεν είπαν και πολλά. Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για την εκλογή του και του είπε ότι θα τον περιμένει μετά τις γιορτές για ένα επίσημο τετ α τετ.

     

     




text
  • Το τοπίο που φτιάχνει η σκόνη, μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε οι εξωγήινοι


    24 Απριλίου 2024, 07:33