459
Ο Ρούντι Τζουλιάνι μιλά στους δημοσιογράφους, έξω από τον Λευκό Οίκο, τον Ιούλιο | Stefani Reynolds / POOL / EPA

ΗΠΑ: Σάλος για το χέρι του Τζουλιάνι μέσα στο… παντελόνι στον καινούργιο «Μπόρατ»

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 12:00
Ο Ρούντι Τζουλιάνι μιλά στους δημοσιογράφους, έξω από τον Λευκό Οίκο, τον Ιούλιο
|Stefani Reynolds / POOL / EPA

ΗΠΑ: Σάλος για το χέρι του Τζουλιάνι μέσα στο… παντελόνι στον καινούργιο «Μπόρατ»

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 12:00

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ για ένα βίντεο που παρουσιάζει τον 76χρονο Ρούντι Τζουλιάνι, πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ, να βάζει το χέρι μέσα στο παντελόνι του μπροστά σε μία δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη.

Η σκηνή γυρίστηκε για τις ανάγκες της ταινίας του Σάσα Μπάρον Κόεν, ως συνέχεια του «Μπόρατ», η οποία έχει τον τίτλο… σιδηρόδρομο «Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κόεν αλλά και η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα, η οποία υποδύεται την κόρη του Μπόρατ. Η ηθοποιός προσποιήθηκε τη συντηρητική δημοσιογράφο, που έπαιρνε συνέντευξη από τον Τζουλιάνι, ο οποίος δεν γνώριζε ότι γυριζόταν ταινία.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε μια σουίτα ξενοδοχείου ύστερα από πρόταση της ηθοποιού, για μια δήθεν συνέντευξη. Το δωμάτιο ήταν, ωστόσο, γεμάτο κρυφές κάμερες.

Στα πλάνα της ταινίας, ο δικηγόρος του Τραμπ φαίνεται να βάζει το χέρι μέσα στο παντελόνι του, προς τα γεννητικά του όργανα, την ώρα που είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι, μπροστά στην Μπακάλοβα.

Η επίμαχη σκηνή – YouTube

Εκείνη τη στιγμή, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο ίδιος ο Κόεν, στον ρόλο του Μπόρατ, ο οποίος φωνάζει: «Είναι μόλις 15. Πολύ μεγάλη για εσένα. Πάρε εμένα αντί για αυτήν!». «Δεν σε θέλω», του απαντά ο Τζουλιάνι…

Τον Ιούλιο, ο Τζουλιάνι είχε αναφερθεί στο περιστατικό, χωρίς όμως να αναφέρει το σκηνικό όπου ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

«Ο τύπος (ο Κόεν) μπήκε μέσα τρέχοντας και φορώντας ένα τρελό, θα έλεγα τρανσεξουαλικό, ροζ ρούχο. Ηταν ένα ροζ μπικίνι με δαντέλα κι από πάνω φόραγε ένα διαφανές τοπ. Είχε μούσια, γυμνά πόδια και θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω καθόλου ελκυστικό», ανέφερε τότε στην Page Six της New York Post.

Ο Τζουλιάνι δεν αναγνώρισε αμέσως τον Κόεν και μάλιστα κάλεσε την αστυνομία.

«Αυτός ο άνθρωπος μπαίνει μέσα φωνάζοντας και ουρλιάζοντας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια απάτη ή κάποιος νευρικός κλονισμός κι έτσι κάλεσα στην αστυνομία. Τότε έφυγε. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν. Σκέφτηκα όλους όσους είχε καταφέρει να κοροϊδέψει κι ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου γιατί δεν τα κατάφερε με μένα!», ανέφερε τότε.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 7 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μαρκ της Νέας Υόρκης.

Με σημερινά του tweet, ο Τζουλιάνι αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε κάποια ύποπτη κίνηση, ισχυρίζεται ότι είχε ξαπλώσει και έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι για να ισιώσει το πουκάμισό του, επειδή είχε βγάλει το μικρόφωνο. Και απαντά ότι είναι όλα ψέμματα και τον στοχοποιούν επειδή εμπλέκεται στην ιστορία του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, και της παρουσίας του στην Ουκρανία.

Ανακοίνωσε, δε, ότι ετοιμάζει αποκαλύψεις για τον Μπάιντεν και τους συνεργάτες του, τις οποίες, όπως ισχυρίζεται ο Τζουλιάνι, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών δεν θα μπορεί να διαψεύσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...