193
Ο Τζουλιάνι και ο Τραμπ σε συνάντησή τους τον Σεπτέμβριο του 2016 | REUTERS/Mike Segar/File Photo

Στην νομική ομάδα του Τραμπ ο Ρούντολφ Τζουλιάνι

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2018, 08:38
Ο Τζουλιάνι και ο Τραμπ σε συνάντησή τους τον Σεπτέμβριο του 2016
|REUTERS/Mike Segar/File Photo

Στην νομική ομάδα του Τραμπ ο Ρούντολφ Τζουλιάνι

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2018, 08:38

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος στο παρελθόν ήταν και ομοσπονδιακός εισαγγελέας, πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα των προσωπικών δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ

«Ο Ρούντι είναι σπουδαίος. Είναι φίλος μου πάρα πολύ καιρό και θέλει να επιλυθεί αυτό το θέμα το γρηγορότερο για το καλό της χώρας», φέρεται να σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος όσον αφορά την πρόσληψη του Τζουλιάνι, σύμφωνα με τον Τζέι Σέκουλοου, επίσης δικηγόρο του Τραμπ.

Η ομάδα των προσωπικών δικηγόρων του προέδρου έχει αναλάβει να χειριστεί για λογαριασμό του Τραμπ την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μόλερ για τη πιθανή ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Πέρα από αυτό, την ομάδα του Τραμπ απασχολούν οι καταγγελίες για εξαγορά της σιωπής προσώπων όπως η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Πέραν του Τζουλιάνι, στην ομάδα των δικηγόρων προστέθηκαν ακόμη δύο, η Τζέιν και ο Μάρτι Ράσκιν, οι οποίοι ειδικεύονται σε οικονομικά ζητήματα.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το FBI είχε πραγματοποιήσει έρευνα στην κατοικία και το γραφείο του δικηγόρου Μάικλ Κοέν, προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ.

Νωρίτερα, στις 22 Μαρτίου, είχε αποχωρήσει ο επικεφαλής της νομικής ομάδας του προέδρου, Τζον Ντόουντ, λόγω διαφωνιών με τον Τραμπ για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στις έρευνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...