254
Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νικολά Λεφέβρ | Twitter

Η ωραία Μόνικα και ο μποέμ Νικολά

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:39
Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νικολά Λεφέβρ
|Twitter

Η ωραία Μόνικα και ο μποέμ Νικολά

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 12:39

Η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νέου άνδρα στη ζωή της τον Μάιο του 2017, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ.

Και πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον 36χρονο σύντροφό της Νικολά Λεφέβρ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στο πιο σημαντικό σόου, αυτό της Chanel, που ήταν και πολυαναμενόμενο, καθώς εκεί παρουσιάστηκε η τελευταία κολεξιόν διά χειρός του εκλιπόντος Καρλ Λάγκεφελντ.

View this post on Instagram

Monica + Nicolas Lefebvre @monicabellucciofficiel #monicabellucci #chanel @chanelofficial #pfw #karllagerfeld

A post shared by Richard Gianorio (@richardgianorio) on

Οι παπαράτσι είχαν «συλλάβει» το φωτογενές ζευγάρι και πριν από μερικούς μήνες, όμως αυτή τη φορά, Μόνικα και Νικολά, πιασμένοι χέρι χέρι, ήταν σα να επισημοποιούν τη σχέση τους μπροστά σε όλους.

Ο πρώην σύζυγός της, ο γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του εδώ και καιρό, καθώς με την κατά 30 χρόνια νεότερη και εκθαμβωτική σύζυγό του Τίνα Κουνάκέϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Και κάπως έτσι, η 54χρονη Μόνικα Μπελούτσι, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον κατά 18 χρόνια νεότερο σύντροφό της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο 36χρονος Νικολά είναι γάλλος εικαστικός και σκηνογράφος, ενώ, όπως μαρτυρά και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του, έχει κάνει και ένα πέρασμα από τον χώρο του μόντελινγκ.

Μιλώντας για τον νέο της σύντροφο, το 2017, η Μόνικα Μπελούτσι είχε δηλώσει στο Paris Match: «Δεν ξέρω αν είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ο ρυθμός της ζωής του, του επιτρέπει να καταλάβει την δική μου, δεν θα ήμουν ικανή να ανταπεξέλθω απέναντι σε μία τακτική και δομημένη ύπαρξη».

Κανείς δεν χάνεται λοιπόν και η ζωή συνεχίζεται. Φυσικά, όταν είσαι η Μόνικα Μπελούτσι, τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...