450
|

Η κραυγή απόγνωσης της Σινέντ Ο’ Κόνορ

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2017, 13:12

Η κραυγή απόγνωσης της Σινέντ Ο’ Κόνορ

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2017, 13:12

H κάμερα έχει στηθεί σε ένα μικρό δωμάτιο. Το κρεβάτι είναι ακατάστατο, στον τοίχο υπάρχει ένας μεγάλος και φτηνός πίνακας της Νέας Υόρκης, από αυτούς που στολίζουν τα δωμάτια στην αμερικανική επαρχία. Διακρίνονται και οι καπνοί από ένα τσιγάρο που καίει ενώ σε ένα σημείο είναι αφημένη μία κιθάρα. Μπροστά στην κάμερα η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ στα 51 της πια. Εξομολογείται και κλαίει. Μοιάζει να είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση. Ποια, αυτή που στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ήταν μια από τις πιο υπέροχες φωνές της μουσικής βιομηχανίας.

Απαντες γνώριζαν ότι η τελευταία Σινέντ Ο’ Κόνορ δεν είναι καλά. Ηταν εξαφανισμένη και κανείς δεν γνώριζε την κατάσταση της υγείας της. Η τραγουδίστρια λοιπόν εμφανίστηκε και έδειξε σε όλους ότι οι φόβοι για την κατάσταση της πνευματικής και ψυχικής της υγείας ήταν βάσιμοι. Στο βίντεο που ανάρτησε η ίδια στο Facebook, αποκαλύπτει ότι είναι μόνη της, ότι από το μυαλό της περνάει η αυτοκτονία και ότι ζει σε ένα δωμάτιο μοτέλ για το οποίο πληρώνει 70 δολάρια τη βραδιά κάπου στο Νιού Τζέρσεϊ.

https://www.facebook.com/100006731236998/videos/1977220665845622/?permPage=1

 

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο» λέει η ίδια.

Η Σινέντ Ο΄Κόνορ δείχνει ταλαιπωρημένη, γερασμένη, απεγνωσμένη. Είναι γνωστό ότι η πάσχει από διπολική διαταραχή. «Η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών» εξομολογείται.

GettyImages-139635062
H Σινέντ Ο’ Κόνορ πάνω στην σκηνή το 2012

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει ειδήσεις που ήθελαν την διάσημη ιρλανδή τραγουδίστρια να έχει δώσει τέλος στην ζωή της. Ειδήσεις που απ’ ότι φαίνεται θα μπορούσαν να είχαν επαληθευτεί. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ λέει κλαίγοντας: «Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου… γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει».

Φυσικά, κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, συγκεντρώνονται χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης. Ανθρωποι από όλον τον κόσμο εκφράζουν την αγάπη τους προς την δημοφιλή τραγουδίστρια. Αρκετοί την παρακαλούν να προσέχει τον εαυτό της και να κάνει κουράγιο. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ φαίνεται ότι δίνει ίσως την δική της απέλπιδα μάχη με τους δαίμονες της ψυχικής διαταραχής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...