529
Αμπράμοβιτς και Ζούκοβα δεν είναι πια μαζί | Epsilon/ Getty Images Sport

Το τρίτο στεφάνι (και το τρίτο διαζύγιο) του μεγιστάνα Ρομάν Aμπράμοβιτς

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2017, 12:11
Αμπράμοβιτς και Ζούκοβα δεν είναι πια μαζί
|Epsilon/ Getty Images Sport

Το τρίτο στεφάνι (και το τρίτο διαζύγιο) του μεγιστάνα Ρομάν Aμπράμοβιτς

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2017, 12:11

Ηταν ακόμα ένας «χρυσός» γάμος. Που λογικά θα καταλήξει και σε ένα «χρυσό» διαζύγιο. Ο ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της πρωταθλήτριας Αγγλίας Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζούκοβα η οποία έχει δημιουργήσει μια διάσημη γκαλερί σύγχρονης τέχνης στη Μόσχα, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τον χωρισμό τους έπειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 2005 και έχουν μαζί ένα αγόρι, τον Ααρον-Αλεξάντερ, 8 ετών, και μια κόρη, τη Λέα-Λου, 4 ετών.

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν η τρίτη γυναίκα του ρώσου μεγιστάνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε ο μετέπειτα πεθερός του. Τότε ο Αμπράμοβιτς ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, ενώ η Ζούκοβα εκείνη την εποχή διατηρούσε σχέση με τον ρώστο τενίστα Μαράτ Σάφιν.

LONDON, ENGLAND - APRIL 16: Chelsea owner Roman Abramovich looks on from the stands during the Barclays Premier League match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge on April 16, 2016 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Δευτέρα, το πρώην ζευγάρι αναφέρει:

«Έπειτα από δέκα χρόνια μαζί, πήραμε και οι δύο τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε φίλοι, γονείς και στενοί εταίροι στα προγράμματα που έχουμε αναπτύξει μαζί».

»Δεσμευθήκαμε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Θα συνεχίσουμε επίσης να εργαζόμαστε μαζί ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου Νέα Ολλανδία στην Αγία Πετρούπολη».

Πριν από τη σχέση του με την Ντάσα Ζούκοβα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τις δύο προηγούμενες γυναίκες του. Ο ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι ανήκει στους ολιγάρχες που πλούτισαν και έγιναν υπερβολικά ισχυροί στη δεκαετία του 1990, πριν χάσουν την επιρροή τους μετά την άνοδο στην εξουσία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California.
H Ντάσα Ζούκοβα

Το περιοδικό Forbes υπολογίζει την περιουσία του σε 9 δισεκ. δολάρια, από τα οποία πάνω από ένα δισεκ. είναι σε έργα τέχνης, γεγονός που καθιστά τον Αμπράμοβιτς τον 12ο πλουσιότερο άνθρωπο στη Ρωσία και 139ο στον πλανήτη. Είναι γνωστός για την αγάπη του στην πολυτέλεια ενώ έχει στην κατοχή του το 20 μεγαλύτερο γιοτ που υπάρχει.

Μπορεί ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού να έγινε την Δευτέρα 7 Αυγούστου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζουκόβα ζουν εδώ και πολλούς μήνες χωριστά. Μάλιστα ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φέρεται να συμβουλεύτηκε για τον χωρισμό του με την Ντάσα την πρώην σύζυγό του Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα.

«Σίγουρα Αμπράμοβιτς και Ζουκόβα χώρισαν λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Οπότε ζουν χωριστά περισσότερο από μισό χρόνο. Προφανώς ήταν ένας εφιάλτης και για τους δύο να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στα δύο τους παιδιά και ο Ρομάν στα άλλα πέντε που έχει με την Ιρίνα. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν» είπε στην Daily Mail ένας άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτό που αναμένουν αρκετοί είναι να έρθει στην δημοσιότητα το ποσό που θα δώσει ως διατροφή στην Ντάσα Ζούκοβα ο ρώσος μεγιστάνας. Το προηγούμενο διαζύγιο του πάντως με την Ιρίνα φέρεται να του κόστισε 150 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...