739
| Facebook/Rosario Dawson

Η Ροζάριο Ντόουσον αποκάλυψε πως είναι bisexual

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 14:26
|Facebook/Rosario Dawson

Η Ροζάριο Ντόουσον αποκάλυψε πως είναι bisexual

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 14:26

Οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της Ροζάριο Ντόουσον κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια, μέχρι που η διάσημη ηθοποιός, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, επιβεβαίωσε επίσημα πως είναι bisexual.

Ολα άρχισαν από μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, το καλοκαίρι του 2018.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????✊?????♥️?????❤️ I will not be ashamed. this is just who I am. and who I was meant to be. No mistakes. so right here I stand. I’m out on my own two feet. no you will not tear me down. no my heart will not be bound. sing it loud. sing it loud. I’m proud. I’m proud. #Repost @oranicuhh ・・・ happy pride month! sending love to my fellow lgbtq+ homies. keep being strong in the face of adversity. loud & proud. ??? here’s a lil throwbyke to last year. ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rosariodawson (@rosariodawson) στις

«Είμαι περήφανη και δεν θα νιώθω ντροπή για αυτό που είμαι» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στην αρχή του Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, του μήνα που είναι αφιερωμένος στον εορτασμό της ταυτότητας και της υπερηφάνειας (pride) των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Τότε, πολλοί θεώρησαν ότι η 40χρονη είχε κάνει το «come out» της, όχι όμως και η ίδια. «Δεν ήταν, όμως, αυτό. Δηλαδή, δεν είναι λάθος, αλλά δεν έκανα τότε “come out’’. Εννοώ ότι το κάνω τώρα!» δήλωσε στο περιοδικό Bustle, προσθέτοντας ότι δεν είχε ποτέ σχέση με άτομο του ιδίου φύλου και έτσι δεν το θεώρησε «αυθεντικό κάλεσμα».

Πολύ αυθόρμητα, λοιπόν, ήρθε η αποκάλυψη από την ηθοποιό, η οποία ανέκαθεν ήταν δυναμική, τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στην πραγματική ζωή. Το 2004 είχε συλληφθεί όσο διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης Μπους και από τότε συμμετέχει σε πληθώρα ακτιβιστικών δράσεων.

Τον Μάρτιο του 2019 αποκάλυψε ότι ήταν σε σχέση με τον γερουσιαστή και τότε υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020, Κόρι Μπούκερ. Πριν ο «καλός της» αποσύρει την υποψηφιότητά του, είχε δηλώσει πως ως πρώτη κυρία θα προσπαθούσε να μειώσει τον αριθμό των αστέγων, ειδικότερα των νεαρών.

Με τον Κλάιβ Οουεν στην «Αμαρτωλή πόλη» (Dimension Films)
Το 2013 στο «Trance»

Στον επαγγελματικό τομέα, στην αρχή της καριέρας της είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Σπάικ Λι σε δύο από τις πιο υποτιμημένες δουλειές του: Στο «He got game» και την «25η ώρα». Επειτα, εντυπωσίασε στην «Αμαρτωλή πόλη» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και συνέχισε να είναι επιτυχημένη, ακόμη και στην τηλεόραση, όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...