247
Η Σελίν Ντιόν σε συναυλία της στην Ολλανδία, το καλοκαίρι του 2017 | EPA

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Σελίν Ντιόν

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 14:09
Η Σελίν Ντιόν σε συναυλία της στην Ολλανδία, το καλοκαίρι του 2017
|EPA

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Σελίν Ντιόν

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 14:09

Στις 31 Ιουλίου, η Σελίν Ντιόν, η σούπερ σταρ της ποπ, θα ανέβει στη σκηνή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στην πρώτη συναυλία της στην Ελλάδα.

Η συναυλία είναι μέρος της παγκόσμιας της περιοδείας «Courage World Tour», που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ του Καναδά.

Για πρώτη φορά, στο δρομολόγιό της συμπεριλαμβάνονται χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Μάλτα, ενώ οι σταθμοί της περιοδείας φτάνουν τους 100 σε όλο τον κόσμο.

Η Σελίν Ντιόν έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα τσαρτ της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της.

Η αφίσα της συναυλίας της στο ΟΑΚΑ

Εχει κερδίσει πέντε Γκράμι, δύο Οσκαρ, επτά American Music Awards, 20 καναδικά βραβεία Τζούνο και 40 μουσικά βραβεία Φέλιξ στο Κεμπέκ.

Το 2004 έλαβε το Diamond Award στα World Music Awards ως η μοναδική καλλιτέχνις με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, ενώ το 2016 τα Billboard Music Awards την τίμησαν με το βραβείο Icon Award, για τη συνολική προσφορά της στη μουσική.

Σε 16 χρόνια εμφανίσεων στο Λας Βέγκας, τραγούδησε μπροστά σε 4,5 εκατ. θαυμαστές της, σε 1.100 εμφανίσεις.

Το περασμένο φθινόπωρο, κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της, με τίτλο «Courage», έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της αγγλόφωνου άλμπουμ, «Love me Back to Life». Τραγούδια από το νέο άλμπουμ, μαζί με όλες τις επιτυχίες της, θα απολαύσει το ελληνικό κοινό στη συναυλία της το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...