546
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του iPhone 14 στην ετήσια εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο | REUTERS/Carlos Barria

Η κόρη του Στιβ Τζομπς χλευάζει στο Instagram το νέο iPhone

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 16:35
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του iPhone 14 στην ετήσια εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο
|REUTERS/Carlos Barria

Η κόρη του Στιβ Τζομπς χλευάζει στο Instagram το νέο iPhone

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 16:35

Μία φωτογραφία ενός άνδρα που ανοίγει το δώρο του και διαπιστώνει ότι πρόκειται για ένα πουκάμισο, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που ήδη φοράει και τη λεζάντα: «Εγώ κάνοντας αναβάθμιση από το iPhone 13 στο iPhone14», έκανε στόρι στο Instagram η Ιβ Τζομπς, κόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Apple.

Το meme, που μοιράστηκε η Ιβ με τους 412.000 ακολούθους της, κυκλοφόρησε αρχικά στα social media από τον λογαριασμό «Wall Street Memes», που εστιάζει σε επενδυτικά θέματα, όπως γράφει το BBC.

H Τζομπς, που εργάζεται ως μοντέλο, συνήθως χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να ενημερώνει για την εξέλιξη της καριέρας της, όπως για παράδειγμα για ένα preview από την εμφάνισή της στην ιαπωνική Vogue.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε ότι ήθελε να τρολάρει μία συσκευή, η οποία δεν είχε τίποτα περισσότερο να δώσει στους χρήστες που διαθέτουν την προηγούμενη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wall Street Memes (@wallstbets)

Το iPhone 14 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, διαθέτει νέα κάμερα, μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα για επείγουσες κλήσεις.

Η ετήσια εκδήλωση της Apple παρακολουθείται στενά από τους λάτρεις των γκάτζετς, αλλά και από τους επενδυτές που προσπαθούν να προβλέψουν εάν τα νέα προϊόντα είναι αρκετά εντυπωσιακά για να δώσουν ώθηση στις πωλήσεις και τη μετοχή της εταιρείας.

Ο Στιβ Τζομπς, εμβληματική μορφή στον χώρο της τεχνολογίας και του επιχειρείν, ήταν πίσω από τα πιο επαναστατικά προϊόντα της Apple και πέθανε το 2011 από καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...