333
Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράζεται την ευάλωτη εκδοχή του προσώπου της με τους πολυάριθμους followers της | Instagram / Kim Kardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ψωρίαση, ευκαιρία για selfie!

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 16:23
Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράζεται την ευάλωτη εκδοχή του προσώπου της με τους πολυάριθμους followers της
|Instagram / Kim Kardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ψωρίαση, ευκαιρία για selfie!

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 16:23

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ταγμένη στη φιλοσοφία «ποστάρω, άρα υπάρχω». Κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της, ακόμη και η πιο ιδιωτική, μετατρέπεται αυτομάτως σε δημόσια, μέσα από το Instagram. Γι’ αυτό λοιπόν, κάποιοι θεώρησαν ως καλό σημάδι που η εθισμένη στα social media τηλεπερσόνα αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα της αψεγάδιαστης σεξοβόμβας και να αποκαλύψει το ταλαιπωρημένο από την ψωρίαση πρόσωπο και σώμα της.

Αποφάσισε λοιπόν, να ποζάρει στο Instagram σαν κοινή θνητή, η οποία καταφεύγει σε φυσικές μεθόδους όπως διάφορα θεραπευτικά βότανα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη δερματοπάθεια. Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, η Κιμ μοιράστηκε με τους followers της πολλά γιατροσόφια που ακολούθησε και ακολουθεί εδώ και μία δεκαετία που διαγνώστηκε με ψωρίαση. Από ροφήματα που προσφέρουν αποτοξίνωση στο δέρμα, μέχρι αλοιφές με μύρτιλο και άλλα απολύτως προσβάσιμα φυτικά συστατικά, που δεν κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία- όπως τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καλλυντικά που κατά καιρούς διαφημίζει ως ακούραστη «influencer».

Μία αλλιώτικη selfie: η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με φυτικές αλοιφές στο πρόσωπο (Instagram)

Η κίνησή της λοιπόν να εμπορευματοποιήσει ακόμη και το δερματικό της πρόβλημα, φαίνεται πως είχε και θετικό αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους με ψωρίαση, οι οποίοι, ακολουθώντας το παράδειγμά της, σταμάτησαν να κρύβονται πίσω από τα φίλτρα του Instagram και έβγαλαν φωτογραφίες με το πραγματικό τους πρόσωπο.

Η διάγνωση της ψωρίασης που αντιμετωπίζει η Κιμ Καρντάσιαν, είχε γίνει φυσικά μπροστά στις κάμερες, ως επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping up with the Kardiashians» (YouTube)

Και κάπως έτσι, η ιέρεια του photoshop κατέβηκε από το βάθρο της και απέκτησε περισσότερους φαν, που άλλοτε τη σνόμπαραν για όλες τις στημένες και δήθεν τέλειες πόζες της. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Καρντάσιαν, με τις ευλογίες των social media, φέρνει την ψωρίαση, -μία πάθηση που παλιότερα έκανε τους ανθρώπους να κρύβονται-, στο φως και στο προσκήνιο. Ολα είναι υλικό για selfie και τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, προκύπτουν και κάποια θετικά μηνύματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...