256
Ο Χιμές Πατέλ προχωρά στα χνάρια των Beatles στην ταινία «Yesterday» | Universal Pictures

Στo «Yesterday» του Ντάνι Μπόιλ, μόνο ένας άνθρωπος θυμάται τους Beatles

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 13:49
Ο Χιμές Πατέλ προχωρά στα χνάρια των Beatles στην ταινία «Yesterday»
|Universal Pictures

Στo «Yesterday» του Ντάνι Μπόιλ, μόνο ένας άνθρωπος θυμάται τους Beatles

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 13:49

Τι θα συνέβαινε αν ξυπνούσατε μια ημέρα και ξαφνικά ήσασταν ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θυμάται την ύπαρξη των θρυλικών Beatles; Αυτό είναι το ευρηματικό σενάριο που οραματίστηκαν ο Ρίτσαρντ Κέρτις και ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ για την επερχόμενη μουσική κωμωδία «Yesterday».

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2019 και μπλέκει τη μουσική του σπουδαίου βρετανικού συγκροτήματος με τη μυθοπλασία, ενώ εμφανίζεται και ο δημοφιλής τραγουδιστής Εντ Σίραν, ο οποίος φλερτάρει όλο και περισσότερο με την υποκριτική. Είχε κάνει και ένα μικρό «πέρασμα» στον προτελευταίο κύκλο της σειράς «Game of Thrones».

Στο «Yesterday» πρωταγωνιστεί ο βρετανός ηθοποιός ινδικής καταγωγής Χιμές Πατέλ, ο οποίος υποδύεται έναν τραγουδιστή και τραγουδοποιό που ονομάζεται Τζακ και καθώς ξυπνά από ένα ατύχημα, ανακαλύπτει πως οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ, ή τουλάχιστον, κανένας δεν θυμάται πως υπήρξαν.

Ο Χιμές Πατέλ σε σκηνή από το «Yesterday»

Ο Τζακ είναι λοιπόν ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που θυμάται τα θρυλικά «Σκαθάρια» και την εκπληκτική καριέρα τους και αρχίζει να παίζει στις συναυλίες του τα τραγούδια που έγιναν γνωστά από τους Τζον Λένον, Τζορτζ Χάρισον, Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ.

Ο 62χρονος βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ που έχει δημιουργήσει πολυβραβευμένες ταινίες όπως το «Trainspotting» και το «Slumdog Millionaire», επρόκειτο να υπογράψει και τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ, όμως αποχώρησε από την παραγωγή λόγω καλλιτεχνικών διαφορών.

Ετοιμάζεται λοιπόν να επιστρέψει με ένα κινηματογραφικό σύμπαν που φλερτάρει με τον φουτουρισμό και την επιστημονική φαντασία και φυσικά, διαθέτει ένα πολύ δυνατό σάουντρακ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...