296
H... (φανερά) καταπονήμενη από την υπερπροσπάθεια περιφερειάρχης συνομιλεί λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της διυπουργικής με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη | INTIMEnews

Η Δούρου με «επιχειρησιακό» look στη διυπουργική για τη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2018, 15:44
H... (φανερά) καταπονήμενη από την υπερπροσπάθεια περιφερειάρχης συνομιλεί λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της διυπουργικής με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη
|INTIMEnews

Η Δούρου με «επιχειρησιακό» look στη διυπουργική για τη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2018, 15:44

Από συσκέψεις καλά πάμε… Εκθετοι για μία ακόμη φορά για τις νέες καταστροφές που υπέστησαν οι κάτοικοι της Μάνδρας από τις ξαφνικές (και αναπάντεχες για τους κυβερνώντες) νεροποντές του Ιουνίου, οι συναρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης κάλεσαν τους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής σε μία ακόμη συζήτηση με αντικείμενο την «πορεία υλοποίησης του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις των (πρόσφατων) πλημμυρικών φαινομένων».

304505

Εκτός των υπουργών Εσωτερικών και Υποδομών, Πάνου Σκουρλέτη και Χρήστου Σπίρτζη, παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, που κάθησε μάλιστα δίπλα στον υπουργό Εσωτερικών (δεξιά του στη φωτογραφία πάνω) και  όλως τυχαίως βρισκόταν στον φόντο όλων των υπουργικών φωτογραφιών (δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω), καθώς επίσης οι δήμαρχοι Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, Μάνδρας-Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη και Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Το παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τελικά στη Βουλή και όχι στο υπουργείο Εσωτερικών λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο του υπουργείου, έδωσε όμως και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία επέλεξε και το κατάλληλο για την περίσταση look.

Eτσι μετά το… πένθιμο στυλ την επομένη των φονικών πλημμυρών του Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή, η περιφερειάρχης «έτυχε» να εμφανιστεί στη διυπουργική επιμελώς ατημέλητη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ (με το μανικιούρ ομολογουμένως δεν τα κατάφερε, αφού όπως φαίνεται, τής είχε μείνει από τις προηγούμενες ημέρες) .

304503304500304499304498

Αλλωστε… το «κουρασμένο» βλέμμα της κυρίας Δούρου έπρεπε» να μαρτυρά τις «υπεράνθρωπες» και αδιάκοπες προσπάθειες της Περιφέρειας για την ανακούφιση των κατοίκων που είδαν τις περιουσίες τους να παραδίδονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, στη μανία της φύσης και την ασυγχώρητη -και συνάμα επικίνδυνη- υποσχεσιολογία των αρμοδίων αρχών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...