637
O κινηματογραφικός παραγωγός Ρόμπερτ Εβανς είχε προτείνει στη Σάρον Στόουν να κοιμηθεί με τον Γουίλιαμ Μπάλντουιν ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή του | Shutterstock / CreativeProtagon

Οι αλήθειες της Σάρον Στόουν: Ποιος παραγωγός την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 12:40
O κινηματογραφικός παραγωγός Ρόμπερτ Εβανς είχε προτείνει στη Σάρον Στόουν να κοιμηθεί με τον Γουίλιαμ Μπάλντουιν ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή του
|Shutterstock / CreativeProtagon

Οι αλήθειες της Σάρον Στόουν: Ποιος παραγωγός την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2024, 12:40

Η Σάρον Στόουν φημίζεται για πολλά πράγματα, ανάμεσα στα οποία και το γεγονός ότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Στην προκειμένη περίπτωση, το όνομα που αποκάλυψε είναι εκείνο του κινηματογραφικού παραγωγού που την πίεζε να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Sliver», προκειμένου εκείνος να «βελτιώσει την απόδοσή του».

Η 66χρονη ηθοποιός είπε ότι ο παραγωγός Ρόμπερτ Εβανς την κάλεσε στο γραφείο του και της πρότεινε να κοιμηθεί με τον Γουίλιαμ Μπάλντουιν (τον μάλλον ατάλαντο αδελφό του Αλεκ Μπάλντουιν). Η Στόουν είχε διηγηθεί το περιστατικό και στα απομνημονεύματά της, το 2021, αλλά χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Η Στόουν, σύμφωνα με τους Times, είπε ότι ο Εβανς, ο οποίος πέθανε το 2019 και ως επικεφαλής του στούντιο της Paramount έκανε την παραγωγή ταινιών όπως «Ο Νονός», «The Italian Job» και ο «Μεγάλος Γκάτσμπι», θεωρούσε ότι ο Μπάλντουιν ήταν κακός ηθοποιός –δεν είχε και πολύ άδικο– και πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να… βοηθήσει στην επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. 

«Ο Εβανς καθόταν στο γραφείο του, φορώντας γυαλιά ηλίου και λέγοντάς μου ότι ο ίδιος κοιμόταν με την Αβα Γκάρντνερ και εγώ θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί έτσι η απόδοσή του θα βελτιωνόταν», είπε η Στόουν στο podcast του Λούις Θερού.

«Αν έκανα σεξ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη και θα σώζαμε την ταινία. Το πραγματικό πρόβλημα ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και όχι σαν μια πραγματική ηθοποιός που μπορούσε απλώς να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της και να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τροχιά. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι εγώ δεν ήθελα».

Η Σάρον Στόουν, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Μάικλ Ντάγκλας στο «Βασικό ένστικτο» το προηγούμενο έτος, το 1992, είπε ότι τα αφεντικά του στούντιο ευθύνονταν για τις κακές επιλογές του κάστινγκ. «Δεν χρειάστηκε να κοιμηθώ με τον Μάικλ Ντάγκλας. Ο Μάικλ ερχόταν στη δουλειά και ήξερε τι να κάνει», είπε. «Μετά, ξαφνικά, μπήκα στη λογική ότι πρέπει να κάνω σεξ με τους ανθρώπους για να κάνουν τη δουλειά τους».

Η Στόουν περιέγραψε τον εαυτό της ως «η αόρατη ηθοποιός», καθώς είπε, χαρακτηρίστηκε «δύσκολη» και δεν της προσφέρθηκε ποτέ καλός ρόλος μετά την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Καζίνο», το 1995.

Πρόσθεσε ότι ο Φράνσις Φορντ Κόπολα την είχε προειδοποιήσει ότι θα έχανε το Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία και, πράγματι, η Σούζαν Σαράντον πήρε το βραβείο για τον ρόλο της στην ταινία «Dead Man Walking».

Σύμφωνα με τη Στόουν, ο Κόπολα της είχε πει: «Είναι επειδή αυτή η αίθουσα δεν μπορεί να ακούσει όπερα. Δεν μας αφήνουν να κερδίσουμε γιατί δεν θέλουν να κυριαρχήσουμε στο σύστημα». Η Στόουν πήγε στην τελετή παρά τη διαβεβαίωσή του ότι θα έφευγε με άδεια χέρια.

«Πρέπει να προσποιηθείς ότι ολα είναι φανταστικά, ενώ δεν είναι», πρόσθεσε. «Και μετά δεν μου έδωσαν κανέναν καλό ρόλο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η Στόουν συμμετείχε στις ταινίες «Catwoman», «Lovelace» («Λίντα Λάβλεϊς, το Βαθύ Λαρύγγι»και «Βασικό ένστικτο 2», αλλά χωρίς να διακριθεί, όπως είπε: «Με παρατήρησε κανείς στο “Lovelace”; Οχι. Βλέπετε κάποια αναγνώριση για κάποια από τις δουλειές μου; Οχι. Είμαι η αόρατη ηθοποιός». Παραδέχτηκε ότι «μισεί» το γεγονός ότι το Χόλιγουντ δεν ήθελε να πετύχει.

«Και αν παίξει έναν ρόλο και προταθεί αντί του Ρόμπερτ Ντε Νίρο; Δεν είναι αυτό που θέλουμε να συμβεί». Αυτό σκέφτονταν όλοι, σύμφωνα με την ίδια. 

Η Στόουν αποκάλεσε τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον πρώην παραγωγό ταινιών που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για σεξουαλικά αδικήματα, «αηδιαστικό γουρούνι» που προσπαθούσε να την εξαναγκάσει να κοιμηθεί μαζί του. «Χαίρομαι πραγματικά που είναι στη φυλακή και νομίζω ότι πρέπει να μείνει εκεί με τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι σαν αυτόν», είπε.

«Μου έλεγε πράγματα όπως: “Νομίζεις ότι είσαι πριγκίπισσα, Σάρον”. Ηταν σωματικά βίαιος μαζί μου σε περισσότερες από μία περιπτώσεις επειδή ήταν πολύ θυμωμένος που δεν έκανα αυτό που ήθελε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...