220
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στις δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ κατά την άφιξή της στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου | INTIMEnews/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Η Γεωργία Μπίκα στο ΑΤ Λευκού Πύργου: Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 11:20
Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στις δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ κατά την άφιξή της στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου
|INTIMEnews/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Η Γεωργία Μπίκα στο ΑΤ Λευκού Πύργου: Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 11:20

Το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου πέρασε λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διαταχθεί για τη φραστική επίθεση που φέρεται ότι δέχτηκε από τον συνήγορο του 27χρονου εμπλεκόμενου στην υπόθεση της καταγγελίας για τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από καταγγελία της 24χρονης, ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 27χρονου της επιτέθηκε φραστικά όσο η ίδια βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Κατάθεση για το περιστατικό αναμένεται να δώσουν και οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα.

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, η Γεωργία είπε στους δημοσιογράφους: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ενώ έκανε έκκληση προς όλες τις κοπέλες να μη φοβούνται να μιλήσουν».

Αμέσως μετά την κατάθεσή της στο Τμήμα Ασφαλείας, η 24χρονη θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς έχει κληθεί να δώσει και νέα κατάθεση για την υπόθεση του βιασμού της, παρουσία αυτή τη φορά ψυχολόγου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...