461
Η νομική ομάδα του Κόλινς δηλώνει ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και δεν έχουν καμία σχέση με τη νομική διαδικασία | Phil Collins Facebook

O Φιλ Κόλινς «ήταν αλκοολικός και δεν πλενόταν ποτέ!»

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2020, 09:05
Η νομική ομάδα του Κόλινς δηλώνει ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και δεν έχουν καμία σχέση με τη νομική διαδικασία
|Phil Collins Facebook

O Φιλ Κόλινς «ήταν αλκοολικός και δεν πλενόταν ποτέ!»

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2020, 09:05

Δεν φαίνεται να έχει σύντομα τέλος η δικαστική διαμάχη του Φιλ Κόλινς με την πρώην γυναίκα του, Οριάν Μπέιτς, η οποία δεν «μάσησε» καθόλου τα λόγια της μιλώντας για τη συμπεριφορά του διάσημου μουσικού κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής τους.

«Γινόταν όλο και πιο καταθλιπτικός, απόμακρος και προσβλητικός. Επειτα από μια εγχείρηση στην πλάτη του, εθίστηκε στα αντικαταθλιπτικά και τα παυσίπονα», είπε στην κατάθεσή της σε δικαστήριο του Μαϊάμι, όπως αναφέρουν οι Times.

Πρόσθεσε, επίσης, πως το 2017 ο Κόλινς είχε γίνει αλκοολικός και αδυνατούσε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της: «Δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Σταμάτησε να πλένεται και να βουρτσίζει τα δόντια του και δεν ντυνόταν σαν άνθρωπος». Και οι κατηγορίες δεν τελειώνουν εδώ. Η 46χρονη είπε, ακόμα, ότι ο 69χρονος φέρονταν άσχημα στην ίδια και στους δύο έφηβους γιους τους, ενώ η «δυσωδία του ήταν τόσο έντονη, που έγινε ερημίτης και αρνούνταν να έρθει σε άμεση επαφή με άλλα άτομα».

Την ημέρα του γάμου τους, στο Λονδίνο, το 1999

Το ζευγάρι έχει περίπλοκο ιστορικό, ακόμη και για τα δεδομένα των επωνύμων. Παντρεύτηκαν και έκαναν δύο παιδιά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και χώρισαν το 2006, με τον Κόλινς να πληρώνει 46 εκατ. δολάρια στην Μπέιτς. Επειτα, η Οριάν Τσέβι, όπως ήταν γνωστή τότε, παντρεύτηκε τον Τσαρλς Ματζέτι, έναν τραπεζίτη, αλλά διατήρησε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με την ίδια, η φλόγα με τον Κόλινς αναζωπυρώθηκε το 2014, όταν εκείνη ανάρρωνε από ένα σοβαρό ατύχημα.

Εναν χρόνο αργότερα, η Μπέιτς ισχυρίζεται ότι ο βρετανός ντράμερ και τραγουδιστής τής ζήτησε να αφήσει τον Ματζέτι και το σπίτι το οποίο μοιράζονταν, με την υπόσχεση πως θα της δώσει το μισό μιας νέας έπαυλης στο Μαϊάμι. Πράγματι, η Μπέιτς μετακόμισε στο σπίτι του Κόλινς στη Φλόριντα, αλλά τον τελευταίο καιρό έφευγε ανά τακτά διαστήματα για επαγγελματικά ταξίδια στο Λας Βέγκας. Σε ένα από αυτά τα «ταξίδια», φαίνεται να παντρεύτηκε τον Τόμας Μπέιτς, έναν ακόμη μουσικό, που είναι 15 χρόνια μικρότερος από την ίδια.

Η βίλα του Φιλ Κόλινς στη Φλόριντα

Οταν έμαθε τα νέα ο Κόλινς, άσκησε αγωγή κατά του νιόπαντρου ζευγαριού, με σκοπό να τους απομακρύνει από το σπίτι. Η 46χρονη απάντησε αλλάζοντας τους κωδικούς ασφαλείας και προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς φύλακες, πέρα, φυσικά, από την ιδιαίτερα λεπτομερή κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Η Miami Herald γράφει ότι η Μπέιτς απαιτεί ένα «τεράστιο ποσό, επικαλούμενη μια συμφωνία που δεν έγινε ποτέ» και απειλεί πως αν ο Κόλινς δεν συνεργαστεί, τότε θα βγάλει στη φόρα «καταστροφικές πληροφορίες για εκείνον».

Από την πλευρά της, η νομική ομάδα του Βρετανού δηλώνει ότι οι κατηγορίες της Μπέιτς είναι ψευδείς και δεν έχουν καμία σχέση με τη νομική διαδικασία, ενώ κάνουν λόγο και για «ένοπλη κατοχή» της οικίας του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...