234
Η Καλομοίρα Σαράντη σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της επί σκηνής, πριν από σχεδόν δύο χρόνια | Facebook/Kalomira

Ετοιμάζεται να ξαναστείλει την Καλομοίρα στη Eurovision η ΕΡΤ;

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 12:39
Η Καλομοίρα Σαράντη σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της επί σκηνής, πριν από σχεδόν δύο χρόνια
|Facebook/Kalomira

Ετοιμάζεται να ξαναστείλει την Καλομοίρα στη Eurovision η ΕΡΤ;

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 12:39

Λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας, κι ενώ είναι ακόμη Νοέμβριος του 2018, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει τέλη Μαΐου του 2019 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Κι επειδή η ανακύκλωση προσώπων και το ξαναζεσταμένο φαγητό είναι κάτι που αγαπά η ελληνική τηλεόραση, δημοσίευμα του news247.gr, αναφέρει πως υπάρχει έντονη κινητικότητα προς το μέρος της Καλομοίρας, η οποία μας είχε εκπροσωπήσει και στο παρελθόν, το 2008, τερματίζοντας τρίτη με το «My Secret Combination», ένα ποπ τραγουδάκι που ανέδυε γεύση ροζ τσιχλόφουσκας.

Πέρασαν λοιπόν δέκα χρόνια από το όχι και τόσο σωτήριον έτος 2008 και πληροφορίες θέλουν την ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια να επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος, τραγουδώντας αυτή τη φορά για την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ, το 2019.

Πληροφορίες του OGAE Greece, του επίσημου fan club των Eurofans στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αθήνα και είχε και ραντεβού με ανθρώπους της ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στις 16 Νοεμβρίου για το θέμα αυτό.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της είχε πει ότι αφού δεν τραγούδησε στην εφετινή Eurovision, που ήταν και ήταν η επίσημη «επέτειος» της δεκαετίας από την πρώτη συμμετοχή της, μάλλον δεν θα μπει στη διαδικασία να το ξανακάνει ποτέ.

Οπως όλα δείχνουν, άρχισαν τα όργανα από πολύ νωρίς για τη Eurovision. Προτού καν ακούσουμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, η ελληνική τηλεόραση απέκτησε μία νέα εμμονή: θα μας εκπροσωπήσει ή όχι «το Καλομοιράκι»; Ιδού η απορία…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...