198
Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε δύο γκολ και ήταν το πρόσωπο του αγώνα | ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ IntimeNews

Ερυθρόλευκο «πάρτι» στην Τουρκία: Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την Φενέρ

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 21:36
Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε δύο γκολ και ήταν το πρόσωπο του αγώνα
|ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ IntimeNews

Ερυθρόλευκο «πάρτι» στην Τουρκία: Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την Φενέρ

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2021, 21:36

Ηταν μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ταξίδεψε στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε που για αρκετούς ήταν το φαβορί της αναμέτρησης μιας και αγωνιζόταν στην έδρα της.

Στο χορτάρι του «Σουκρού Σαράτζογλου» όμως οι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίστασης στους αντιπάλους τους.

Το ξεκίνημα για τους Πειραιώτες ήταν ιδανικό μιας και ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές της Φενέρ προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Περέιρα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όμως δεν τα κατάφεραν και στο 63ο λεπτό ο Γιώργος Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ελληνικής ομάδας. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ολυμπιακού και «έγραψε» το τελικό 3-0.

Πλέον, η ελληνική ομάδα βρίσκεται πρώτη στον όμιλο του Europa League με δύο νίκης. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ακολουθεί με 4 βαθμούς, η Φενέρ είναι τρίτη θέση με 2 και η βελγική Αντβερμπ είναι τελευταία χωρίς βαθμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...