263
Ο Ελον Μασκ | REUTERS/James Glover/File Photo

Επιμένει ο Μασκ: Ο δύτης που έσωσε τα παιδιά στην Ταϊλάνδη είναι παιδόφιλος

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 13:58
Ο Ελον Μασκ
|REUTERS/James Glover/File Photo

Επιμένει ο Μασκ: Ο δύτης που έσωσε τα παιδιά στην Ταϊλάνδη είναι παιδόφιλος

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 13:58

Από την μία ανεξήγητη απόφαση και δήλωση στην άλλη πηγαίνει ο Ελον Μασκ, ο οποίος επιμένει να αφήνει βαριά υπονοούμενα για τον βρετανό δύτη που διέσωσε τα 12 παιδιά στη Ταϊλάνδη.

Ο Ελον Μασκ είχε χαρακτηρίσει τον περασμένο Ιούλιο τον Βερν Ανσγουορθ «βιαστή παιδιών», χωρίς να εξηγήσει ή να δικαιολογήσει αυτήν την πολύ σοβαρή καταγγελία. Μπροστά στην κατακραυγή και την απειλή του Ανσγουορθ ότι θα κινηθεί δικαστικά, ο Μασκ απέσυρε τους χαρακτηρισμούς.

Φαίνεται όμως ότι δεν τους ξέχασε.

Ο ιδρυτής της Tesla καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Ανσγουορθ σε email προς δημοσιογράφο του Buzzfeed.

«Προτείνω να τηλεφωνήσεις στις πηγές σου στην Ταϊλάνδη, να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει και να σταματήσεις να υποστηρίζεις βιαστές παιδιών, γαμ___ μαλ___», έγραψε προ ημερών στον δημοσιογράφο.

Πρόσθεσε για τον δύτη ότι «πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, εργένη λευκό από την Αγγλία που ταξίδευε και ζούσε κατά διαστήματα στην Ταϊλάνδη τα τελευταία 30-40 χρόνια, κυρίως στην παραλία Πατάγια. Μετά μετακόμισε στο Τσιανγκ Ράι για να παντρευτεί ένα κορίτσι που τότε ήταν 12 χρονών».

Για την μήνυση του δύτη, η οποία πάντως δεν έχει κατατεθεί, ο Μασκ τόνισε ότι «ελπίζει να τον μηνύσει» ο Βρετανός. Την περασμένη εβδομάδα είχε αφήσει μάλιστα αιχμές για την ενδεχόμενη ενοχή του Βρετανού, η οποία εξηγεί την καθυστέρηση στην έκδοσή της.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Μασκ τον Ιούλιο ήταν τα σχόλια του δύτη για την ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα της ιδέας του μίνι-υποβρυχίου. Ο δισεκατομμυριούχος της Tesla είχε προτείνει αυτή τη λύση για να βγουν τα παιδιά ξανά στο φως, ωστόσο ο Ανσγουόρθ θεωρούσε ότι δεν θα δουλέψει. Πρότεινε δε στον Μασκ να βάλει το σκάφος του εκεί που δεν το βλέπει ο ήλιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...