392
Πάνε οι πόζες, πάνε και τα χαμόγελα για Πάνο Καμμένο και Ελενα Κουντουρά | INTIMEnews

Ελενα Κουντουρά: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό» – Καμμένος: «Είσαι πολιτική συνοδός πολυτελείας»

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 11:27
Πάνε οι πόζες, πάνε και τα χαμόγελα για Πάνο Καμμένο και Ελενα Κουντουρά
|INTIMEnews

Ελενα Κουντουρά: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό» – Καμμένος: «Είσαι πολιτική συνοδός πολυτελείας»

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2019, 11:27

Η… τιμή (και η μεθόδευση με την περιβόητη πια τροπολογία) ήταν μεγάλη και η Ελενα Κουντουρά δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον Πρωθυπουργό για την ευκαιρία που της προσέφερε εντάσσοντάς την στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με δήλωσή της από το άλλοτε «Παρίσι της Μέσης Ανατολής», τη Βηρυτό, όπου βρίσκεται  σε επίσημη κυβερνητική αποστολή για την τριμερή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Λιβάνου, η υπουργός Τουρισμού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Αλέξη Τσίπρα, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της και την τιμή που της έκανε να εκπροσωπήσει την χώρα στην Ευρωβουλή.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη του. Με τιμά ιδιαίτερα που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την χώρα μας στην Ευρωβουλή. Στην κοινή πορεία μας, πετύχαμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, να βγούμε από τα μνημόνια, και να την κάνουμε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό, με διεθνή αναγνώριση για το έργο μας, με βραβεύσεις και διακρίσεις από παγκόσμιους οργανισμούς. Με σκληρή δουλειά, φέραμε ιστορικά ρεκόρ αφίξεων, περισσότερους από 33 εκατομμύρια επισκέπτες, απογειώσαμε τα έσοδα, δημιουργήσαμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, προσελκύσαμε μεγάλες επενδύσεις, και συμβάλλαμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας», ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει:

«Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, που βοήθησαν στην επιτυχία αυτή, και που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η πατρίδα μας να ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας της.Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη, τον κοινό αγώνα μας μέσα από την Ευρωβουλή για να ενισχύσουμε τη δύναμη της Ελλάδας που γύρισε σελίδα, ώστε να πρωταγωνιστήσει στις αλλαγές για μία Ευρώπη πιο δημοκρατική, πιο δίκαιη και ανθρώπινη, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και τις γενιές που ακολουθούν».

Εξαλλος ο Πάνος Καμμένος για το πρώην στέλεχός του που ανέλαβε υπουργείο κατόπιν δικού του αιτήματος (αλλά διεγράφη λίγα χρόνια αργότερα από τους ΑΝΕΛ όταν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα), επεφύλαξε ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο για την κυρία Κοντουρά και τον συνυποψήφιό της Σπύρο Δανέλλη (χωρίς φυσικά να τους κατονομάσει).

Εκτός από το γνωστό «αποστάστες», ο «προδομένος» αρχηγός των ΑΝΕΛ αποκάλεσε τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας», σε ένα βιτριολικό σχόλιο ειδικά για την πρώην συνοδοιπόρο του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, Ελενα Κουντουρά.

Από τα «πυρά» του δεν γλίτωσαν ούτε οι Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαρριανός, που -όπως λέει ο πρώην υπουργός Αμυνας- «δεν είναι πολυτελείας», ευτελίζοντας ακόμη περισσότερο τον πολιτικό του λόγο και επίπεδο.