227
Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε συναυλία για τα 55 χρόνια προσφοράς του στη μουσική το 2019 | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 16:16
Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε συναυλία για τα 55 χρόνια προσφοράς του στη μουσική το 2019
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 16:16

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο μεγάλος συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα ανέφερε: «Εζησα με την κατάθλιψη πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα».

Ο κ. Νικολόπουλος εξομολογήθηκε ότι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κατάθλιψης απευθύνθηκε σε ειδικούς, όμως, όπως εξήγησε, τίποτα καλό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν θέλεις εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

«Για χρόνια δεν έμπαινα σε αεροπλάνο, δεν έμπαινα σε ασανσέρ, δεν μπορούσα να βρεθώ σε υπόγειο, ένιωθα ότι το δωμάτιο θα πέσει και θα με πλακώσει, ένιωθα πανικό» εξομολογείται ο σύνθετης των 2.000 τραγουδιών.

«Αποφάσισα να κάνω ταξίδια, να φεύγω και να βρίσκομαι συχνά στη θάλασσα. Η θάλασσα με βοήθησε σημαντικά», είπε ο κ. Νικολόπουλος. «Αν και βίωσα με επώδυνο τρόπο την κατάθλιψη, παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν σκέφτηκα να το ρίξω στο αλκοόλ, να πάρω ουσίες, αν και έζησα με έναν κόσμο γεμάτο ουσίες», σημείωσε.

«Τι λέω στον κόσμο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;», αναρωτήθηκε ο γνωστός μουσικός. «Λέω κάθε πρόβλημα που τους στενοχωρεί να το αφήνουν πίσω, να μην το πιάνουν, δεν αξίζει, δεν έχει νόημα να χαλάμε τη ζωή μας. Και βέβαια η τέχνη, η μουσική, είναι το αντίδοτο στην κρίση. Η μουσική εκτονώνει. Φανταστείτε ότι μόλις κλείσω τη συνέντευξη μαζί σας, θα βρεθώ στο στούντιο για ηχογράφηση», ανέφερε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...