476
Ο Τομ Κρουζ με μάσκα στα γυρίσματα της ταινίας στη Ρώμη | REUTERS/Guglielmo Mangiapane/File Photo

Εξαλλος ο Τομ Κρουζ με την παραβίαση των πρωτοκόλλων της Covid-19 στο «Mission Impossible 7»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 14:51
Ο Τομ Κρουζ με μάσκα στα γυρίσματα της ταινίας στη Ρώμη
|REUTERS/Guglielmo Mangiapane/File Photo

Εξαλλος ο Τομ Κρουζ με την παραβίαση των πρωτοκόλλων της Covid-19 στο «Mission Impossible 7»

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 14:51

Το «Mission Impossible 7» δεν είναι μια απλή κινηματογραφική περιπέτεια με τον Τομ Κρουζ, έγινε η ίδια μια πραγματική περιπέτεια. Τα γυρίσματα έχουν παγώσει ήδη δύο φορές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (πρώτη φορά στις αρχές του χρόνου στη Βενετία και έπειτα τον περασμένο Οκτώβριο) και τώρα ο διάσημος πρωταγωνιστής εμφανίζεται να καθυβρίζει τα μέλη του συνεργείου επειδή δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον ιό.

Δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι ο Κρουζ, ο οποίος είναι και παραγωγός του φιλμ, απείλησε ακόμα και με απόλυση όσους δεν τηρούν τους κανόνες.

Το ξέσπασμα έγινε ενώπιον 50 μελών του συνεργείου, στα γυρίσματα που γίνονται Βρετανία. Υπήρξε μάλιστα και δημοσιοποίηση ενός ηχητικού ντοκουμέντου από την εφημερίδα Sun. Η αυθεντικότητα του ηχητικού επιβεβαιώθηκε από δύο πηγές κοντά στην παραγωγή, σύμφωνα με τους New York Times.

Η μία από τις πηγές ανέφερε ότι ο Τομ Κρουζ μιλούσε σε μέλη του συνεργείου της ταινίας, για μία παραβίαση των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, στα γυρίσματα στο Λονδίνο. Ο ηθοποιός φαίνεται πως εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται μαζί σε μία οθόνη υπολογιστή, παραβιάζοντας τον κανόνα για την τήρηση αποστάσεων στα γυρίσματα, σύμφωνα με τη Sun.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς συνέβη αυτό, αλλά η παραγωγή της ταινίας συνεχίζεται στη Βρετανία από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο ξέσπασμά του, που περιλάμβανε αρκετές… ακατάλληλες λέξεις, ο 58χρονος Κρουζ απείλησε με απόλυση όποιους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό. «Δεν θέλω να το ξαναδώ ποτέ αυτό! Ποτέ! Και αν το κάνετε, θα απολυθείτε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μιλάω στο τηλέφωνο με κάθε γα@@@@νο στούντιο, με ασφαλιστικές εταιρείες και παραγωγούς και κοιτάζουν εμάς, μας χρησιμοποιούν για να κάνουν τις δικές τους ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας μα@@κες!», είπε ο Τομ Κρουζ στα μέλη του συνεργείου, σύμφωνα με τη Sun.

«Καμία δικαιολογία. Μπορείτε να το πείτε αυτό στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας είναι κλειστή. Αυτό δεν θα φέρει το φαγητό στο τραπέζι τους, ούτε θα πληρώσει για τις σπουδές τους», συνέχισε στο ξέσπασμά του.

«Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γα@@@@νης βιομηχανίας», ανέφερε ακόμη. «Δεν θα σταματήσουμε αυτή τη γα@@@@νη ταινία! Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, φύγατε», ξεκαθάρισε στα μέλη του συνεργείου.

«Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε;», τους ρώτησε και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν σταματήσουμε αυτό θα κοστίσει τις γα@@@@νες δουλειές ανθρώπων, το σπίτι τους, την οικογένειά τους. Αυτό συμβαίνει».

Τα γυρίσματα για την ταινία είχαν σταματήσει στη Βενετία τον Φεβρουάριο, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα και ξεκίνησαν ξανά τον Σεπτέμβριο. Από τότε έχουν γίνει γυρίσματα στην Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Βρετανία, σύμφωνα με το Reuters.

Η παραγωγή σταμάτησε ξανά τον Οκτώβριο, όταν 12 μέλη του συνεργείου στα γυρίσματα στην Ιταλία βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Η έκτη ταινία της διάσημης σειράς «Mission: Impossible» είχε τον τίτλο «Fallout» και κυκλοφόρησε το 2018 σημειώνοτνας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με τα κέρδη από τις πωλήσεις των εισιτηρίων να αγγίζουν τα 791 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...