205
|

Εισβολή μεθυσμένου οδηγού στο προαύλιο της Βουλής έπειτα από καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 07:37

Εισβολή μεθυσμένου οδηγού στο προαύλιο της Βουλής έπειτα από καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 07:37

Ενας μεθυσμένος οδηγός μπήκε με αυτοκίνητό του μέσα στο προαύλιο της Βουλής τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από καταδίωξη από αστυνομικούς.

Πρόκειται για έναν άνδρα 59 ετών που αμέσως μετά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 00:45 στην Αττική Οδό, όταν οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, ο οδηγός βγήκε με μεγάλη ταχύτητα στην λεωφόρο Κηφισιάς. Αρχισε τότε καταδίωξη μέσα στους δρόμους.

Ο δράστης έχασε τον έλεγχο στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη και προσέκρουσε σε κολονάκια, αλλά συνέχισε την πορεία του για να καταλήξει στο προαύλιο της Βουλής.

Το protothema.gr δημοσίευσε φωτογραφία ενός Fiat Panda στο προαύλιο της Βουλής. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες και είναι απορίας άξιο πώς οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να το σταματήσουν νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε έπειτα να ξεφύγει με τα πόδια αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα ώστε να του ασκηθεί δίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού μετρήθηκε στο 1,30, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και αγχολυτικά χάπια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...