190
|

Νέα Υόρκη: Τραγωδία με 20 νεκρούς σε τροχαίο με λιμουζίνα

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 19:21

Νέα Υόρκη: Τραγωδία με 20 νεκρούς σε τροχαίο με λιμουζίνα

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 19:21

Είκοσι νεκροί είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στο Σοχαρι της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, όταν λιμουζίνα από γαμήλια γιορτή συγκρούστηκε με άλλο όχημα το απόγευμα του Σαββάτου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή δύο αυτοκινητοδρόμων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η λιμουζίνα που μετέφερε κόσμο σε γαμήλια δεξίωση, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να πέσει πάνω σε περαστικούς ακριβώς μπροστά στο δημοφιλές στην περιοχή Apple Barrel County Store.

Η αστυνομία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε τον αριθμό των θυμάτων το πρωί της Κυριακής, αλλά όχι και τα στοιχεία τους, καθώς θα πρέπει  πρώτα να ειδοποιηθούν  οι οικογένειές τους.

«Αυτό που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή είναι έχουμε δύο οχήματα (που ενεπλάκησαν στο τροχαίο) και πολλούς νεκρούς», δήλωσε σχετικά αξιωματικός της αστυνομίας στο ABC, σημειώνοντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

Περιγράφοντας το τροχαίο με τη φρίκη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, αυτόπτες μάρτυρες  δηλωσαν ότι πτώματα κείτονταν παντού στον δρόμο, ενώ ακούγονταν ουρλιαχτά.  «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Ήταν τρομερό, τρομερό, τρομερό», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...