168
Αεροσκάφη της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης | REUTERS/Kai Pfaffenbach

Εγγύηση «επιστροφής στην πατρίδα» θα προσφέρει η Lufthansa

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2020, 12:29
Αεροσκάφη της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
|REUTERS/Kai Pfaffenbach

Εγγύηση «επιστροφής στην πατρίδα» θα προσφέρει η Lufthansa

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2020, 12:29

Μια πολύ ιδιαίτερη διευκόλυνση για τους ταξιδιώτες της ετοιμάζεται να προσφέρει η Lufthansa, ειδικά αυτούς που θα βρεθούν αντιμέτωποι με μέτρα στις χώρες προορισμού λόγω του κορονοϊού.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία -που επλήγη από την πανδημία και θα λάβει ενίσχυση υπό όρους – θα προσφέρει «εγγυημένη επιστροφή στην πατρίδα» για όσους πετάξουν μαζί της.

Ο διευθύνων σύμβουλος Κάρστεν Σπορ εξηγησε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung περί τίνος πρόκειται: «Θα φέρουμε πίσω όποιον θέλει να γυρίσει στη Γερμανία, είτε επειδή δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος λόγω πυρετού, είτε γιατί εκεί (δηλ. στη ξένη χώρα) πρέπει να μπουν σε καραντίνα, είτε γιατί εκεί υπάρχει ξέσπασμα της ασθένειας».

Επιπλέον, ο Σπορ διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό παίρνει τα μέτρα του καθώς οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στο αεροσκάφος. Η εταιρεία δεν κατέγραψε ούτε ένα περιστατικό μόλυνσης μέσα σε πτήση χάρη στα αποτελεσματικά φίλτρα στα κλιματιστικά συστήματα.

Η γερμανική κυβέρνηση, ανέφερε το Politico, είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα ναυλώσει πτήσεις για τον επαναπατρισμό τουριστών, όπως είχε κάνει κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...