354
Η άτυχη φοιτήτρια καταγόταν από το Διδυμότειχο |

Δύο ομολογίες για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2018, 07:41
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 04/12/2018, 09:00
Η άτυχη φοιτήτρια καταγόταν από το Διδυμότειχο
|

Δύο ομολογίες για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2018, 07:41
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 04/12/2018, 09:00

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο είναι οι Αρχές που κρατούν και ανακρίνουν δύο άνδρες, 21 και 19 ετών, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι σχετίζονται με την υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ομολογήσει τα ξημερώματα της Τρίτης και ότι ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο.

Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη. Στις καταθέσεις τους στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο φέρονται να έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο ΣΚΑΪ το έγκλημα είχε σεξουαλικό κίνητρο. Οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός. Αυτή αρνήθηκε κάτι που προκάλεσε τη βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει, την χτύπησαν με σιδερένιο αντικείμενο και την άφησαν αναίσθητη. Οταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε, πανικοβλήθηκαν και πήραν το σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο, και το πέταξαν στη Λίνδο, περί τα 50 χιλιόμετρα από τη Ρόδο.

Η κοπέλα, που ήταν εν ζωή, πνίγηκε όταν την πέταξαν αναίσθητη στη θάλασσα.

Η Τοπαλούδη έφερε και σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της. Υπήρχαν ακόμη πολλά χτυπήματα τα οποία δεν προήλθαν μόνο από την πτώση της στα βράχια όπου εντοπίστηκε.

Υλικό από κάμερες

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της φοιτήτριας, αλλά και γενετικό υλικό από το σπίτι και το αυτοκίνητο ενός από τους υπόπτους.

Οι κάμερες δείχνουν ότι η κοπέλα επιβιβάστηκε σε λευκό βαν που ανήκε σε έναν από τους δύο το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Αυτό το βίντεο βοήθησε σημαντικά τις Αρχές για να φτάσουν στα ίχνη των υπόπτων.

Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν είπε ότι της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Διέκοψε τη συνομιλία και έπειτα εντοπίστηκε από κάμερες να μπαίνει με τη θέλησή της σε ένα λευκό βαν και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Δεν είναι σαφές αν εκτός από τον οδηγό του βαν και την Τοπ[αλούδη υπήρχαν και άλλα άτομα σε αυτό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...