162
«Κώστα ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού» - Αριστερά στη φωτογραφία ο Φώτης Κουβέλης που σύμφωνα με τη φημολογία των ημερών προαλείφεται για κυβερνητική θέση | Twitter

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 12:27
«Κώστα ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού» - Αριστερά στη φωτογραφία ο Φώτης Κουβέλης που σύμφωνα με τη φημολογία των ημερών προαλείφεται για κυβερνητική θέση
|Twitter

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 12:27

Εν τη απουσία του Πρωθυπουργού (βρίσκεται στην Κύπρο για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας) ανακοινώθηκε επισήμως η αποδοχή της παραίτησης του Κώστα Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Με καθυστέρηση περίπου 60 ωρών από την αποστολή της επιστολής του κ. Ζουράρι προς τον «ερίδματο Πρωθυπουργό», ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτησή του και όπως έγινε γνωστό, σε πρώτη φάση τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρωθυπουργός συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Ζουράρι το βράδυ της Δευτέρας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Πρακτορείο, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, με τον κ. Τσίπρα να κάνει αποδεκτή την παραίτηση που είχε υποβάλει ο υφυπουργός του.

Την ίδια ώρα «φουντώνει» η φημολογία περί επικείμενου ανασχηματισμού, με τις όποιες αποφάσεις πάντως να τοποθετούνται χρονικά μετά την επιστροφή του κ. Τσίπρα από την Κύπρο και προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...