186
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης | Intimenews/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπουτάρης: «Θα μου λείψετε, αλλά όλα έχουν ένα τέλος»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιανουαρίου 2019, 12:43
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης
|Intimenews/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπουτάρης: «Θα μου λείψετε, αλλά όλα έχουν ένα τέλος»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιανουαρίου 2019, 12:43

Δύο θητείες, σχεδόν μια δεκαετία, στη δημαρχία της Θεσσαλονίκης μετρά ο Γιάννης Μπουτάρης. Η παραμονή του νέου έτους, που τον βρήκε για τελευταία φορά στη θέση αυτή, του έδωσε αφορμή για ένα (πρώτο) αποχαιρετισμό στους συμπολίτες του.

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος».

Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019.

Πυροτεχνήματα πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη // Intimenews

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Παρά το κρύο, χιλιάδες Θεσσαλονικείς άλλαξαν τον χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος αλλά και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, απολαμβάνοντας τα πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...