249
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχαν ο Ψωμιάδης με τον Μπουτάρη τον περασμένο Οκτώβριο. «Τον δέχτηκα θεσμικά όπως όλους τους υποψηφίους» εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης | INTIMENEWS/ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Μπουτάρης: «Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος και όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 14:43
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχαν ο Ψωμιάδης με τον Μπουτάρη τον περασμένο Οκτώβριο. «Τον δέχτηκα θεσμικά όπως όλους τους υποψηφίους» εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
|INTIMENEWS/ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Μπουτάρης: «Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος και όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 14:43

Ηταν 24 Οκτωβρίου όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε σπεύσει να συναντήσει τον Γιάννη Μπουτάρη (εδώ). Υποτίθεται ότι τότε ήταν μια προσπάθεια να απολογηθεί για τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Μάιο (εδώ), όταν ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχε στοχοποιήσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με συνέπεια να ακολουθήσει έπειτα η επίθεση από ακροδεξιούς τραμπούκους.

Ομως καθώς ο κ. Ψωμιάδης, υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί τελικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου (εδώ) ως υποκινητής για την τραμπούκικη επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, φαίνεται ότι επιχειρεί να βγει από το κάδρο των ευθυνών, λέγοντας ότι δεν ήταν παρών, γεγονός ότι προκάλεσε την οργή του δημάρχου.

«Τον μικρότερο χαρακτηρισμό που μπορώ να πω για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι πως είναι πρόστυχος. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου και ότι, όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο, διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά» δήλωσε κ. Μπουτάρης, αναφερόμενος στον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την παραπομπή του σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την εις βάρος του επίθεση.

Σχολιάζοντας δε το γεγονός ότι τον είχε δεχτεί στο δημαρχείο τον περασμένο Οκτώβριο, ο κ. Μπουτάρης είπε:

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ τον δέχτηκα θεσμικά όπως όλους τους υποψηφίους. Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος και όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45αρια του, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...