447
Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιάννης Μπουτάρης κάνουν δηλώσεις στις κάμερες | Youtube

Συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιάδη με εκατέρωθεν αβρότητες και… ένα κουτί γλυκά [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 16:41
Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιάννης Μπουτάρης κάνουν δηλώσεις στις κάμερες
|Youtube

Συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιάδη με εκατέρωθεν αβρότητες και… ένα κουτί γλυκά [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 16:41

Αφήνοντας πίσω τους τις όποιες αντιπαραθέσεις και τις «βαριές κουβέντες» που -όπως παραδέχθηκαν-  έχει κατά καιρούς πει ο ένας για τον άλλον, Γιάννης Μπουτάρης και Παναγιώτης Ψωμιάδης τα είπαν την Τετάρτη για περίπου μισή ώρα με αφορμή την υποψηφιότητα του πρώην περιφερειάρχη για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ευγενή χειρονομία να ζητήσει συνάντηση ενόψει των εκλογών, γιατί θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος. Συνάντηση για το καλό της πόλης. Έχουμε σαφώς διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, όμως συμφωνήσαμε ότι ο αγώνας για τις εκλογές θα πρέπει να είναι πολιτισμένος», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μπουτάρης.

«Εβλεπα κάποιους που παρακινούσαν τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα. Και μετά συνειδητοποίησα ότι τα εν λόγω άτομα άρχισαν να με πλησιάζουν… Ενιωσα έναν κλοιό να με σφίγγει και με προτροπή των συνοδών μου αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε», είχε πει ο Γιάννης Μπουτάρης στην κατάθεσή του για την επίθεση που είχε δεχθεί τον περασμένο Μάιο, κατονομάζοντας μάλιστα τον πρώην περιφερειάρχη, ως έναν εκ των υβριστών του:

«Ακουσα μόνο που με έβρισε ο κ. Ψωμιαδης. Μετά πιο κάτω κάποιοι έβριζαν απο διάφορα σημεία».  

«Ότι έγινε έγινε, ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε. Πάμε γι’ άλλα. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, τραβάμε μια γραμμή και έχουμε μπροστά μας τον προεκλογικό αγώνα που θα γίνει σε πολιτισμένο επίπεδο», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση (δείτε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων στο βίντεο από voria.gr) έχοντας στο πλάι του τον Παναγιώτη Ψωμιάδη .

Από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης, κρατώντας ένα κουτί γλυκά για τον δήμαρχο, θέλησε να τον ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Αυτός (ο Γιάννης Μπουτάρης) έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό» / Παναγιώτης Ψωμιάδης 19/5/2018

«Με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες. Και κατά γενική ομολογία, μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είναι υγιές, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη», ανέφερε στις δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος, για να προσθέσει απευθυνόμενος στον Γιάννη Μπουτάρη:

«Περίμενα να με ρωτήσετε εάν ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας, ζει και βασιλεύει στις καρδιές και τις ψυχές όλων των Ελλήνων. Απέναντι απο το παράθυρό σας είναι η προτομή του Μεγαλέξανδρου».

«Θυμίζω απλώς ότι το σήμα του food festival είναι η γοργόνα που είναι η αδελφή του Μ. Αλέξανδρου. Η οποία ρωτούσε εάν πέθανε ή ζει. Και όποιος έλεγε, πέθανε πνιγόταν», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

«Εσείς τι είπατε, ζει ή πέθανε;», επανήλθε ο κ. Ψωμιάδης για να του απαντήσει αμέσως ξανά ο κ. Μπουτάρης:

«Εγώ ζει. Άρα δεν πεθαίνω».

«Πολλά χρόνια θα ζήσεις, θα περάσεις τα 100 είπαμε», του είπε τότε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κλείνοντας τον σύντομο διάλογο που είχαν με μία ακόμη φιλοφρόνηση.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...