515
Η Ριάνα με τον πατέρα της, αριστερά, η σχέση τους έχει περάσει από πολλά κύματα στο παρελθόν και τώρα φαίνεται πως η ίδια θέλει να τραβήξει μία σαφή διαχωριστική γραμμή | Rihanna / Instagram/CreativeProtagon

Η Ριάνα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 12:41
Η Ριάνα με τον πατέρα της, αριστερά, η σχέση τους έχει περάσει από πολλά κύματα στο παρελθόν και τώρα φαίνεται πως η ίδια θέλει να τραβήξει μία σαφή διαχωριστική γραμμή
|Rihanna / Instagram/CreativeProtagon

Η Ριάνα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 12:41

Η φλογερή Ριάνα από τα Μπαρμπέιντος, κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να εκτοξευθεί στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, κερδίζοντας αστρονομικά ποσά όχι μόνο για τις εμφανίσεις της σε συναυλίες, αλλά και λανσάροντας πολλά και διάφορα προϊόντα ομορφιάς και όχι μόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους γονείς ενός διάσημου προσώπου να προσπαθούν να σφετεριστούν την επιτυχία και κυρίως, τα έσοδά του. Αυτή τη φορά, πρόκειται λοιπόν για την 30χρονη Ριάνα, η οποία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC,  αποφάσισε να κινηθεί νομικά ενάντια στον πατέρα της, Ρόναλντ Φέντι.

Η ποπ σταρ κατέθεσε μήνυση εναντίον του για την εν αγνοία της χρήση του οικογενειακού τους ονόματος, που όπως υποστηρίζει η ίδια, εκείνος εκμεταλλεύεται με δόλιους τρόπους, προκειμένου να προωθήσει την επιχείρησή του, την Fenty Entertainment.

Η εταιρεία καλλυντικών της Ριάνα την έχει κάνει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο (Fenty)

Στα δικαστικά έγγραφα, η τραγουδίστρια το πλήρες όνομα της οποίας είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, ισχυρίζεται πως ο πατέρας της Ρόναλντ, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη της και πως μαζί με τον συνέταιρό του, Μόουζες Πέρκινς, «υποδύονται» τους μάνατζέρ της.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να ενεργεί για λογαριασμό της κόρης του, εκείνος λέγεται ότι της έχει κλείσει μία περιοδεία 15 εκατομμυρίων δολαρίων στη Λατινική Αμερική και δύο συναυλίες, στο Staples Center στο Λος Αντζελες και στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για 400.000 δολάρια.

Η Ριάνα ζητά αποζημίωση από τον πατέρα της και ένα περιοριστικό ένταλμα για την επιχείρησή του, η οποία δημιουργήθηκε το 2017.

Η δική της επιχείρηση έχει το όνομα Fenty Beauty, που παράγει δημοφιλέστατα προϊόντα μακιγιάζ και προσώπου. Μπορεί η Ριάνα να χρησιμοποιεί το οικογενειακό όνομα για την επωνυμία της επιχείρησης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρόκειται και για … οικογενειακή επιχείρηση, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί ο πατέρας της (πατέρας και κόρη, στη φωτογραφία κάτω).

Κι ενώ έχει αναλάβει νομική δράση εναντίον του, οι δυο τους μοιάζουν να παραμένουν σε επαφή. Οι γονείς της χώρισαν όταν η τραγουδίστρια ήταν 14 ετών και ο Ρόναλντ έχει επιδιώξει και έχει μείνει κοντά στην κόρη του και τα αδέρφια της Ρόρι και Ρατζάντ.

Η Ριάνα μάλιστα, δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τον πατέρα της και την οικογένειά της (με τη μητέρα της Μόνικα Φέντι, στη φωτογραφία κάτω). Ωστόσο, η σχέση της με τον πατέρα της έχει περάσει από πολλά κύματα στο παρελθόν και τώρα φαίνεται πως η ίδια θέλει να τραβήξει μία σαφή διαχωριστική γραμμή, ξεκαθαρίζοντας τι είναι δικό της και τι έχει καταφέρει αποκλειστικά με τη δική της αξία.

Ο Ρόναλντ Φέντι είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με τον εθισμό του στην κοκαϊνη, ενώ ο αλκοολισμός είναι ένας δαίμονας από τον οποίο δεν έχει γλιτώσει ακόμα.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Οπρα Γουίνφρεϊ πως ως παιδί, είχε δει τον πατέρα της να κακοποιεί την μητέρα της, φτάνοντας στο σημείο μία φορά να της σπάσει τη μύτη.

Μεγαλώνοντας, η Ριάνα έγινε αυτή που έγινε, όμως τα βαθιά παιδικά τραύματα είναι δύσκολο να επουλωθούν, όσες στρώσεις αποτελεσματικού μακιγιάζ κι αν βάλεις από πάνω.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...